Párkapcsolati problémák a pénz miatt. Mi legyen, ha nem tudunk megnyugodni?
Siralmas munkahely,alig van fizetés. Hó végén üres tésztát eszünk,mert nem futja másra az albérlet kifizetése után,pedig csak garzon. Mindketten el vagyunk keseredve,egymáson töltjük ki,és ez sajnos főleg rám igaz.Lassan az életkedvünk is elmegy,a stressz tönkretette a szexuális életünket is.
Párom szimplán csak elfelejt dolgokat,kihagy az agya,én viszont néha elvesztem az eszem,olyankor csúnyán összeveszünk a semmin.Hogyan kezeljem/jük? annyira elegem van,nem is tudom kifejezni.Mintha nem lenne értelme az életnek,csak vegetálunk a semmi közepén. 2,5 éves kapcsolat.
kiadások pl telefon(munkaeszköz,egy előfizus,anyósomék intézik egy részét,az enyém kártyás) és a macska,kb 3000HUF/hó.mint írtam,sorra mennek tönkre a cuccaink,két hete nem porszívóztam...
az itteni viszonylatban elég jó áron vettük ki a lakást,szoba,konyha egybe fürdő és WC spejz.előzőleg egy ugyanilyen lakásban laktunk,egy lépcsőházzal arrébb,ott volt telente 75 is a rezsi(most 25 maga az albérlet díja,az előző 30 volt) télen kb 70 az amit mindenestül fizetünk ki rápluszminusz 3,a három nyári hónapban csak 50,a többiben 55-60 körül. de mikor kevesebb,akkor se tudunk félretenni,mivel mint mondtam,mindig van valami...
hát ez elég gáz,mert akkor nyugodtan mehettek pestre is,ennyiér ott is van albi,és kevesebb rezsivel is.
én azt látom igazából semmi megoldást nem fontoltok meg,csak hátítasz h ezt nem,azt nem.
valaki írta h diákmunka? arra nem is reagáltál. meg h levelezőn is lehet tanulni. 16 éve kortól lehet dolgozni
ne siránkozz,tegyél valamit.
vagy csak az a kérdés,h h kezeljétek a tehetetlenségeteket? hát, szenvedjetek tovább.
három diákszövnél vagyok regisztrálva,járok a nyakukra,de csak délelőttös munkát tudnának adni,az pedig az iskola miatt nem lehetséges.levelezőre nem mehetek,egyrészt mert kiskorú vagyok,másrészt mert szakmát tanulok.
ne hidd,hogy ezeket nem rágtuk végig ezerszer.azért tettem fel a kérdést,hátha valaki újat tud mondani.sajnos nem sok új volt itt.én lennék a legboldogabb ha változna.
Kedves kérdező!
Írtad, hogy Kom-Eszt megyébe laktok. Ha magánba megírod, hogy merrefelé, én adok neked egy porszívót, és segítek is az elromlott dolgaidat megjavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!