14 éves lány vagyok és katona szeretnék lenni. Ezért miért kell lehülyézni?
Amikor valaki megkérdezi, hogy mi szeretnék lenni azt mondom, hogy katona. Jó, lehet, hogy nem az leszek de már 3 éve az akarok lenni. Nem tudom mennyi az esélye, hogy változik. Általában a lányoktól kapom, hogy hülye vagyok. De miért baj ha én ezt akarom csinálni? Valakinek azt is kell, még ha nő akkor is. Én is hülyézhetnék bárkit de nem süllyedek le a szintjükre.
14L
Szia!
Páromék németek.. A bátyja és a barátnője katonák németben, koszovóban amikor békefenntartóként szolgáltak akkor jöttek össze. szerintem jó ötlet! tetszik!!!
sztem sem vagy hülye, ha valaki önszántából szeretné a hazát védeni akkor tegye - nekem is a célom a katonai pálya, igaz én srác vagyok :)
valszeg azért hülyéznek le mert zerintük egy nőnek otthon a helye a gyerek mellett, nem kint a fronton - én azt mondom csináld azt, amit szívesen csinálnál - ha neked a katonaság, mint nekem akkor azt - talán majd találkozunk egy 5 év múlva :))
Mert hülyék az emberek.
Én kiskoromban mindig űrhajós szerettem volna lenni lány léttemre. Emlékszem még az arcokra amikor ezt meghallották :D
Köszi 17:39 :)
Űrhajós... :D
Szia!
Nem kell velük foglalkozni. Kívánom, hogy maradjon meg ez az elképzelésed és el is tudd érni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!