14 éves lány vagyok és katona szeretnék lenni. Ezért miért kell lehülyézni?
Amikor valaki megkérdezi, hogy mi szeretnék lenni azt mondom, hogy katona. Jó, lehet, hogy nem az leszek de már 3 éve az akarok lenni. Nem tudom mennyi az esélye, hogy változik. Általában a lányoktól kapom, hogy hülye vagyok. De miért baj ha én ezt akarom csinálni? Valakinek azt is kell, még ha nő akkor is. Én is hülyézhetnék bárkit de nem süllyedek le a szintjükre.
14L
Azért hülyéznek le, mert ez nem a megszokott dolog. Ilyen korban a fiatalok nagyon gonoszak tudnak lenni.
Te csak tedd, amihez kedved van; nem ők fogják csinálni, hanem te.
Egyébként én 17 éves vagyok, és én is katonának készülök nő létemre...
Szerintem, hogy rendőrnő vagy katonanő akarsz lenni mindegy.
A rendőrnő már teljesen elfogadott, mire 50 éves leszel több katonanő lesz és már nem fog érdekelni az egész senkit.
Mindig gondolj arra, hogy ezzel tudsz csak pénzt keresni!
Ne figyelj arra mit mondanak mások. Én özvegyként látom, hogy a nőknek is kell foglalkozás és pénzkereseti lehetőség.
Ha nem katonaként, akkor miként keresnél pénzt????
Nem tudod! Hát akkor csak ez marad, mert ez megy, ehhez van tehetséged és nem halhatsz éhen!!!!!!!!!!
Én is már pár eve az akarok lenni :) most 17vagyok..de mindig is tetszettek a katonák,a ruhák,az h olyan sportosak :)
üdv
Nincs ezzel semmi baj,ha ez tetszik,és meg tudod valósítani az álmaidat.
Annak idején én kb 5 éves koromtól akartam katona lenni,és készültem is rá,hogy az leszek. Persze nem egy utolsó kis valaki akartam lenni, a tisztképzőre akartam menni. Sajnos itt bebukott az álmom,mivel megvannak az egészségügyi feltételei,ami sajnos engem kizárt a dologból.
Igazából azóta se tudom,mit kezdjek konkrétan magammal. Azóta orvosira járok,de nem érzem azt,hogy ez lenne az igazi nekem. De én már így jártam.Ha ez a vágyad,akkor valósítsd meg,ne törődj vele,ki mit gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!