Lehetek szerződéses katona, függetlenül attól, hogy 150 cm vagyok? (Lány)
Nem hinném. Ez már eléggé durva.
Hiszen mit is kezdenének veled? Miért nem választasz testhezálló munkát?
Tavasztól 3000 ember szerel le a rossz körülmények, és az elképesztően alacsony bérek miatt, pedig eddig is emberhiány miatt nem tudtak bizonyos missziokat feltölteni. Lasszval sem tudtak embert fogni az objektumok őrzésére, ezért állították fel a tartalékosokat.
Ezért szerintem felvesznek. Más kérdés, hogy én annál nagyobb hibát nem tudnék elképzelni, mint 70 000 Forintért kúszni-mászni. Ennyi pénzt még a jelenlegi viszonyok között is megkereshetsz, másutt.
Esetleg állj be tartalékos objektumőrnek. Ez kicsit kevésbé kötött, és a pénz is kicsivel több, igaz nem sokkal. A "bociruha" ugyanaz.
Szerintem lehetsz.Sehol nem írják, hogy lenne valami magassági korlát.Sőt a harckocsizóknál pl. előny is. :)
Amúgy meg nem értem a kedves hozzászólót miért kellene átgondolnia a katonaságot??Én is nő vagyok, de ez a legnagyobb álmom hogy végre bekerülhessek a honvédséghez.És ezért mindent meg is teszek.
Az első vagyok.
Csak gondolom. Egyébként én is úgy tudom, hogy van magassági korlát.
De hogy nem vesznek fel, azért hiszem, mert nem tudom, irodai munkán kívül hol lehetne alkalmazni Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!