Sokan miért nem várják meg a katona férjüket?
Nem általánosítok! De ha egy katona kimegy mondjuk Afganisztánba vagy akárhova sok időre sokan nem várják meg őket (most nem csak magyarokról van szó). Nem értem, ha már hozzáment akkor gondolom ezt is elfogadta a nő. Én majd azt szeretném, hogy a férjem katona legyen de ha ő kimegy akkor megvárom. Ha ne adj Isten nem jönne haza, akár életem végéig is várnék rá. Ezzel csak magának is és a férjének is gondot okoz. Nem értem, hogy ha nem tud várni akkor minek megy hozzá?! Mire jó ez?
Csak azért kérdezem mert nem egyszer hallottam ilyenről, és mostanában történt ilyen az ismerőseim körében is...
Teljesen egyet értek a többséggel aki azt írta h még érned kellene kicsit (sokat).
Miért foglalkozás alapján kellene döntened? Ez olyan mintha valaki eldöntené hogy most akkor is szőke férje lesz.
Akik álomvilágban élnek, koppannak ez elkerülhetetlen sajnos.
Fordított esetben, ha a nőnek kellene elmennie hosszabb időre ugyanez történne. A férfiak többsége nem várna. Távkapcsolatok nem működnek, én mondjuk személy szerint nehezen felejtek és mindent megtennék hogy ne veszítsem el.
Itt most végülis a hangsúly azon van, hogy tudja kihez megy hozzá és hogy várni kell.
Például ott van az a 2 ismerősöm. A pasi katona. Ameddig ő kereste a pénzt addig a nő más pasiKKAL (tehát nem egyel, hanem többel) volt. Amikor hazajött a férje akkor úgy csinált mintha semmi sem történt volna. Igen ám, de később minden kiderült és a nő még tagadta is az egészet. Ráadásul felvett egy pármillió forintot a férje nevére úgy hogy szerencsétlen nem is tudott róla. Ez csak utólag derült ki. Úgyhogy most fizetheti a pasi is egy részét.
Igen, filmben is láttam olyat, hogy a nő nem bírta kivárni.
Viszont olyat is ismerek akinek a férje már többször is volt kint és mégis minden alkalommal becsületesen várta a férjét.
Hát nem tudom ki hogy van vele...de én még mindig amellett állok, hogy ha már egyszer tervezzük a házasságot akkor arra is gondolok, hogy van rá esély hogy hónapokig/évekig nem fogom látni. És ha nekem ez problémát jelent akkor...
Amúgy értelek kérdező és egyet is értek veled. Manapság a fiatalabb generáció nem tud vagy csak nehezen ilyen elhatározást tenni és kitartani. Mintha egyre kevesebben gondolkodnának felelősségteljesen.
Viszont amit írtál arról a nőről az tényleg nagyon ronda, sajnálom is a férjét, viszont! Ennek semmi köze nincs a katonasághoz. Egy ilyen ember megtenné ezt mással is ha más lenne a férje. Látom nagyon véded a katonákat de az szerinted elfogadható hogy ha sok katona más nőkkel éli ki testi vágyait amíg távol van?
Kedves kérdező!
Nem szeretnék egyből beléd kötni, de szerintem picit "beteg" dolog az elhatározásod, hogy katona férjet szeretnél.
Megkérdezhetem, miért?
Szeretnél hónapokig, akár évekig egyedül élni, annak ellenére, hogy "elvileg" van egy párod?
Szeretnél minden nap azzal a gondolattal kelni és feküdni, hogy talán éppen most lőtték agyon a szerelmedet?
Szeretnél ápolni egy lelki roncsot, aki talán élete végéig a háborúban átélt szörnyűségekkel küzd, majd eltávolodik tőled, esetleg agresszív lesz veled és a gyerekeitekkel?
Nem tudom, de ez nekem tényleg "beteg"...
Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy álom világban élsz.
Gondolom látod a filmekben, hogy milyen baromi romantikus, mikor a katona férj megérkezik a háborúból és zokogva a szerető asszony karjába omlik, aki évek óta hűségesen várt rá, majd mindenki hősként ünnepli a háborús hőst...
Sajnos ez a valóságban nem egészen így működik.
Emellett elképzelni a dolgokat és eltervezni teljesen más, mint ténylegesen átélni azokat.
Osztoznom kell abban, hogy fel kéne ébredned, de leginkább felnőnönd...
És ezeket most tényleg nem bántó szándékkal írtam.
L/24
Én nem hibáztatom mert a katonákra bukik, sztem a nőknek ez olyan mint pl pasiknak a szexi "nővérek".
de azért utolsó te is általánosítasz, nem feltétlenül lesz lelki roncs egy katona, nincs háború, poszttraumás stressz sem minden katonánál fordul elő.. viszont hol találnál katonákat? oroszoban még van sorkatonaság próbálkozz ott:P
kedves kérdező egy ismerősöm katona, volt is kint külföldön pár hónapot és mesélte, hogy mik szoktak ott menni. Én nem tartom ribancnak a katona nőket, de azért szeretik a kukacocskát és hogy levezessék a feszültséget néha néha orgia partik alakultak ki.
Lehet majd katona pasasod lesz de gondolj csak bele hónapokig kint vannak , hát igen nekik is szükségük van a testiségekre. Te itthon soha nem tudnád meg hogy kint mit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!