Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.
Honnan veszitek, hogy a kérdező felesége kielégitetlen? Semmit nem mondott a szexuális életükről.
Attól még, hogy nem akart közvetlenül a kisgyerek mellett szexelni (te jó ég, még kimondani is beteges), és egy ilyen alkalommal leállitotta a kedves feleségét, nehogy már kielégitetlen legyen a felesége...könyörgöm..
Amíg a gyerek az ágyunkban van, addig csak ágy.
Amint a kicsik a helyükre kerülnek, lesz belőle hitvesi ágy.
Amíg csak ágy, addig még ráhangolódás sincs benne, csak alvás, fekvés.
Amikor hitvesi ágy, na akkor lehet hangolni a hangolhatókat.
Amikor gyerek is van velünk lehet összebújni, kiskifli-nagykifli, de más nem.
Szerencsétlen kérdező, nagyon buta vagy, minek tetted fel ide ezt a kérdést? Itt csak megkeseredett, önző, hiú, nagypofájú nők vannak, akik úgy néznek le Téged, és az összes férfi társadat ahogy nem szégyellnek. Szerintem kérj bocsánatot mindenkitől aki ideírt, a feleségedtől is akit visszautasítottál, és ha legközelebb a a kislányotok is az ágyban fekszik, teljesen nyugodtan nyomd a farkad a párod kezébe, és hagyjad had rángassa.
Háromszor frissítettem újra az oldalt, egyszer ki is léptem az egész böngészőből, hatalmas levegőket vettem, hogy ne csak káromkodást írjak hosszú sorokon keresztül, de még mindig k.urvára ideges vagyok. Ti akik sokan ideírtatok, nagyon jó példák vagytok arra, hogy miért nem barátkozom a velem egyneműekkel. Ilyeneket mondtok, hogy elhanyagolja a feleségét, mert nem akkor keféli sz.arrá amikor a lányuk is az ágyban van, fel vagytok háborodva, hogy mikor néha a gyerek is velük alszik, miért nem rohan ki a feleségével a konyhába dugni, aztán fekszik vissza a lány mellé. Csak kifogás, hogy egy 5 éves is ott van, a férj egyszerűen csak nem szereti a feleségét, mindjárt jönnek a hozzászólások is, hogy biztosan máshol végzi el a dolgát. Bezzeg ha egy nő írt volna ide, hogy a férje az öklét is bedugta neki éjjel, mikor a közös gyermekük épp mellettük aludt, minden sz.arnak elhordanátok a férfit tizenöt oldalon keresztül. Lehánynálak Titeket.
Akinek nem inge, nem veszi magára, mert szerencsére most többségében olyan nők, lányok írtak ide, akik nem a fent említett kategóriába tartoznak, és üzenem Nektek, hogy tisztellek, becsüllek, és szeretlek Titeket ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!