Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazam volt? A...

Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk aki szeret néha velünk aludni, egy ilyen alkalommal amikor a kislányunk is az ágyban volt és aludt, a feleségem akkor kezd el "játszani" a péniszemmel, én erre nagyon mérges lettem és eléggé legorombítottam a feleségemet, hogy csak nem képzeli ,hogy itt a kislányunk mellett fogjuk csinálni, erre nagyon megsértődőtt, és azóta nem áll szóba velem.
2011. aug. 17. 21:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
76%
Legorombítani nem kellett volna.Csak leállítani,vagy átmenni egy másik helyiségbe.Én is haragudnék,de nem azért,mert nem akartál a gyerek mellett szexelni,biztos vagyok benne,hogy ő se akart.Megkérdezted egyáltalán azóta,hogy mit is akart?Nagy eséllyel csak hangulatba akart hozni,bár rosszul kezdett hozzá.Egy "drágám,nem most,mikor a gyerek itt van" kezdetű mondat biztos nem okoz ekkora galibát,mint a legorombítás.
2011. aug. 22. 13:55
 32/47 anonim ***** válasza:
37%

Honnan veszitek, hogy a kérdező felesége kielégitetlen? Semmit nem mondott a szexuális életükről.

Attól még, hogy nem akart közvetlenül a kisgyerek mellett szexelni (te jó ég, még kimondani is beteges), és egy ilyen alkalommal leállitotta a kedves feleségét, nehogy már kielégitetlen legyen a felesége...könyörgöm..

2011. aug. 22. 14:10
 33/47 anonim ***** válasza:
56%
Oké nem akar a gyerek mellet szexelni,én se tenném, de kilehet meni a konyhába a fürdőszobába stb,a gyerek csak kifogás...
2011. aug. 22. 14:16
 34/47 anonim ***** válasza:
78%

Amíg a gyerek az ágyunkban van, addig csak ágy.

Amint a kicsik a helyükre kerülnek, lesz belőle hitvesi ágy.

Amíg csak ágy, addig még ráhangolódás sincs benne, csak alvás, fekvés.

Amikor hitvesi ágy, na akkor lehet hangolni a hangolhatókat.

Amikor gyerek is van velünk lehet összebújni, kiskifli-nagykifli, de más nem.

2011. aug. 22. 14:40
 35/47 anonim ***** válasza:
9%
igazad van kérdező!
2011. aug. 22. 14:46
 36/47 anonim ***** válasza:
62%

Szerencsétlen kérdező, nagyon buta vagy, minek tetted fel ide ezt a kérdést? Itt csak megkeseredett, önző, hiú, nagypofájú nők vannak, akik úgy néznek le Téged, és az összes férfi társadat ahogy nem szégyellnek. Szerintem kérj bocsánatot mindenkitől aki ideírt, a feleségedtől is akit visszautasítottál, és ha legközelebb a a kislányotok is az ágyban fekszik, teljesen nyugodtan nyomd a farkad a párod kezébe, és hagyjad had rángassa.

Háromszor frissítettem újra az oldalt, egyszer ki is léptem az egész böngészőből, hatalmas levegőket vettem, hogy ne csak káromkodást írjak hosszú sorokon keresztül, de még mindig k.urvára ideges vagyok. Ti akik sokan ideírtatok, nagyon jó példák vagytok arra, hogy miért nem barátkozom a velem egyneműekkel. Ilyeneket mondtok, hogy elhanyagolja a feleségét, mert nem akkor keféli sz.arrá amikor a lányuk is az ágyban van, fel vagytok háborodva, hogy mikor néha a gyerek is velük alszik, miért nem rohan ki a feleségével a konyhába dugni, aztán fekszik vissza a lány mellé. Csak kifogás, hogy egy 5 éves is ott van, a férj egyszerűen csak nem szereti a feleségét, mindjárt jönnek a hozzászólások is, hogy biztosan máshol végzi el a dolgát. Bezzeg ha egy nő írt volna ide, hogy a férje az öklét is bedugta neki éjjel, mikor a közös gyermekük épp mellettük aludt, minden sz.arnak elhordanátok a férfit tizenöt oldalon keresztül. Lehánynálak Titeket.

Akinek nem inge, nem veszi magára, mert szerencsére most többségében olyan nők, lányok írtak ide, akik nem a fent említett kategóriába tartoznak, és üzenem Nektek, hogy tisztellek, becsüllek, és szeretlek Titeket ezért.

2011. aug. 22. 15:05
 37/47 anonim ***** válasza:
Sztem meg annyira magánügy ez a szitu, hogy hihetetlen... fura, ha egy pasi - vagy nő- ilyet itt beszél ki... nálunk is volt hasonló szitu, ( csak nemek terén fordítva) de nem lett belőle nagy vita... EGYMÁSSAL megbeszéltük, tudod, házasság, meg ilyenek okán.. fura egy férj vagy te EBBŐL A SZEMPONTBÓL. Amúgy én sem szeretek izélni gyerek mellett:) Béküljetek ki, és sztem is a stílusod lehetett a gond, de ez csak egy tipp.. én annyit szoktam mondani páromnak, hogy majd megőrülök érte én is, de most nem lehet.. és soha nem sértődik meg:) nna, én is kibeszéltem:P
2011. aug. 22. 18:17
 38/47 anonim ***** válasza:
57%
15-05 -ös! Miért húzod így fel magad egy gyk-s kérdésen?Nagyon szűklátókörűnek tűnsz..amúgy egyik válaszoló sem írta,hogy ott csináljon az ágyba bármit is a feleségével..nem tudom honnan szedted....Valami személyes oka biztos van,hogy ennyire megkeseredett vagy..mert pont te vagy megkeseredett...és nagypofájú is..nem kell,hogy le hányj senkit,mert mindenki csak elmondta a véleményét és senki nem bántotta egymást..Tartsuk tiszteletbe egymás véleményét,senki nem akart rosszat,senkiben nem láttam rosszindulatot sem.A kérdező sem írt azóta,biztosan megbeszélték a dolgot,akkor meg te ne idegeskedj az ő dolgaik és az ő életük miatt,hanem tedd rendbe a saját életedet,mert egy kissé idegesnek tűnsz...
2011. aug. 22. 22:00
 39/47 anonim ***** válasza:
15 05 ös ,keserű vagy mint a citrom.
2011. aug. 22. 22:05
 40/47 A kérdező kommentje:
Igen, azóta megbeszéltük a feleségemmel, csak kiemeltem a kérdést, mert kíváncsi voltam a további véleményekre.
2011. aug. 22. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!