Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazam volt? A...

Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk aki szeret néha velünk aludni, egy ilyen alkalommal amikor a kislányunk is az ágyban volt és aludt, a feleségem akkor kezd el "játszani" a péniszemmel, én erre nagyon mérges lettem és eléggé legorombítottam a feleségemet, hogy csak nem képzeli ,hogy itt a kislányunk mellett fogjuk csinálni, erre nagyon megsértődőtt, és azóta nem áll szóba velem.
2011. aug. 17. 21:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
90%
Meg szerintem a legnagyobb biztonságot az adja a gyereknek,ha látja,hogy a szülei boldogok és kiegyensúlyozottak.A stabil családi háttér a legfontosabb.Az biztosan nem jó a gyereknek sem,hogy látja,hogy anya,apa nem szól egymáshoz.
2011. aug. 18. 01:52
 22/47 anonim ***** válasza:
82%

Szövegértelmezés! Hahó!

Ideje lenne átszoktatni, nincs szexuális életük, külön szoba kellene.... A kérdező azt írja, hogy NÉHA szeret velük aludni!Tehát át van szoktatva, van szexuális élet, van külön szoba/ágy....

2011. aug. 18. 13:37
 23/47 anonim ***** válasza:
82%
Az, meg hogy agyerek NÉHA velük alszik, tök természetes. Attól senkinek semmi baja nem lesz,a gyerek nem károsodik lelkileg, a szülőnek sem teher, a gyerek is örül, a 3 . világháború sem tör ki.....
2011. aug. 18. 13:39
 24/47 anonim ***** válasza:
Nincs bajom a szövegértelmezéssel,láttam,hogy a Néha volt írva..De most is érdekes módon emiatt a néha miatt tört ki haragszomrád a szülők között...Sok házasság tönkre megy gyermek születése után,ha bevalljuk ha nem ez az igazság.El kellene gondolkozni az okokon.Nekem teljesen mindegy ott alszik velük vagy sem az ő életük,csak elmondtam a véleményem.Nem akarok ebből vitát az ott aludjon,ne aludjon ott véleményen lévők között.De nem kell csodálkozni,ha a szülők szép lassan elhidegülnek egymástól.Nekem is vannak gyerekeim és rettentő nagy energiába került,hogy megmaradjon a jó kapcsolat köztünk,ez az igazság.Kisebbik fiam nekem is 5 éves,kisebb korában volt,hogy valamikor ott aludt köztünk,de nem nagyon tudtuk magunkat kipihenni,mert mindig arra kellett figyelni,nehogy véletlenül álmunkban ráfeküdjünk véletlenül.Reggel fáradtan,nyűgösen ébredtünk,a feszültséget meg persze egymáson vezettük le.Hamar megszokta a külön ágyat és így sokkal jobb mindenkinek.Férjem műszakba jár dolgozni,amikor éjszakás,akkor szokott velem aludni a fiam,de ha itthon alszik a férjem akkor nem.De mondom,nekem mindegy az ő életük,csinálják úgy ahogy nekik jó,de azért nem kell így nekiesni valakinek,mert elmondja a véleményét.Szeretem mikor valaki ennyire okosnak képzeli magát.Én nem szóltam le senkit,fogadjuk el hogy más véleményen vagyunk,de nem kell emiatt egymást hülyének nézni.
2011. aug. 18. 13:57
 25/47 anonim ***** válasza:
64%
Azért, ha heti egyszer ott alszik a gyerek, 1 házasság se megy tönkre. Egyébként meg anyuci nem szexelni akart, csak kicsit ráhangolni az estére apucit...
2011. aug. 18. 14:41
 26/47 anonim ***** válasza:
59%

Igazad van kérdező!

Ne haragudjatok, de milyen anya az ilyen.. nekem is van egy kislányom, de ilyet még akkor se csinálnék, ha fegyverrel kényszeritenének.

Amikor ott fekszik mellettem a gyerekem, eszembe se jut a szex. Amit meg valamelyik válaszoló irt a peteérésről, az egy nagy baromság.Én is nő vagyok, tudom miről beszélek.

2011. aug. 22. 12:50
 27/47 anonim ***** válasza:
2%
Gyerkeknek semmi kereesni valójá a hálószobában,aludjon külön,nem cukor,a hálószóbába neked meg a felségednek van helye szegény szertkezni akr veled,de te oda fekteted a gyereket.A feleség helyébe többé nem feküdnék le veled.Tudod nemcsak anya de nő is,és előbb utóbb megunja hogy elhanyagolod.
2011. aug. 22. 13:15
 28/47 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy pl. heti egyszer veletek alszik a gyerek. A válaszokat nézve nem csoda, hogy annyi neveletlen, szüleitől elhidegült gyerek van.

Kérdező, szerintem teljesen igazad van!

A feleséged meg nem egy állat, hogy akkor kufircoljon, amikor éppen rájön a kedv. Az emberek épp ebben különböznek az állatoktól.Elméletileg.

2011. aug. 22. 13:21
 29/47 anonim ***** válasza:
78%
Igazad van, hogy nem engedted, hogy a gyereketek mellett fogdosson a feleséged, azonban finomabban is a tudtára adhattad volna ezt vagy amit már többen írtak, kihívhattad volna egy másik helyiségbe és ott folytathattátok volna, amit elkezdett. Nem lehet, hogy azért sértődött meg, AHOGY mondtad neki, nem azért, amit mondtál neki? Azért nem kell rögtön "rossz anyának" kikiáltani a kérdező feleségét! Mondom mindezt úgy, hogy egyébként igazat adok a kérdezőnek a konkrét szituban.
2011. aug. 22. 13:46
 30/47 anonim ***** válasza:
9%
Ne lepődj meg ha a frusztrált kielégítetelen nejed vibrátort vesz magának,de ez jobb,mintha pasit keresne magának.
2011. aug. 22. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!