Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.
Szövegértelmezés! Hahó!
Ideje lenne átszoktatni, nincs szexuális életük, külön szoba kellene.... A kérdező azt írja, hogy NÉHA szeret velük aludni!Tehát át van szoktatva, van szexuális élet, van külön szoba/ágy....
Igazad van kérdező!
Ne haragudjatok, de milyen anya az ilyen.. nekem is van egy kislányom, de ilyet még akkor se csinálnék, ha fegyverrel kényszeritenének.
Amikor ott fekszik mellettem a gyerekem, eszembe se jut a szex. Amit meg valamelyik válaszoló irt a peteérésről, az egy nagy baromság.Én is nő vagyok, tudom miről beszélek.
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy pl. heti egyszer veletek alszik a gyerek. A válaszokat nézve nem csoda, hogy annyi neveletlen, szüleitől elhidegült gyerek van.
Kérdező, szerintem teljesen igazad van!
A feleséged meg nem egy állat, hogy akkor kufircoljon, amikor éppen rájön a kedv. Az emberek épp ebben különböznek az állatoktól.Elméletileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!