Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazam volt? A...

Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.

Figyelt kérdés
Van egy kislányunk aki szeret néha velünk aludni, egy ilyen alkalommal amikor a kislányunk is az ágyban volt és aludt, a feleségem akkor kezd el "játszani" a péniszemmel, én erre nagyon mérges lettem és eléggé legorombítottam a feleségemet, hogy csak nem képzeli ,hogy itt a kislányunk mellett fogjuk csinálni, erre nagyon megsértődőtt, és azóta nem áll szóba velem.
2011. aug. 17. 21:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
30%
igaza van a feleségednek a gyereket ki is vihetted volna a szobájába, ha már feleséged van tudhatnád ,hogy a nők peteéréskor nem biztos,hogy mindent átgondolnak.
2011. aug. 17. 21:54
 12/47 A kérdező kommentje:

21:48

A simogatás nem zavar, de ne dagonyázza már a péniszemet a kislányom mellett.

2011. aug. 17. 21:56
 13/47 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, én sem ovuláció sem menstruáció alatt nem estem még olyan állapotba, hogy ne tudjak gondolkozni. Baromság.

Igazad volt kérdező.

2011. aug. 17. 22:13
 14/47 anonim ***** válasza:
36%
22:13 csak nem pete érésed van?
2011. aug. 17. 22:50
 15/47 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen igazad van.

Bár még nincs gyerekem, de el sem tudnom képzelni, hogy bármi erotikus töltetű dolgot műveljek, miközben ott szuszog mellettem a kislányom/fiam.

Pedig én aztán nem vagyok egy prűd típus (sőt... :) ).

Ha annyira beindult rád, akár a füledbe is súghatta volna, hogy nem lenne-e kedved átmenni a másik szobába/fürdőbe/konyhába stb. és "huncutkodni", de így???...ez nekem egy picit beteges...

Amúgy mikor egészen pici voltam, mellettem is "csinálták" a szüleim egyszer, bár takaró alatt és csendben, de azóta is emlékszem a dologra (nem túl pozitívan).

Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy a pici gyerekeknek fogalmuk sincs, mi történik ilyenkor, mert igenis van.

L/24

2011. aug. 17. 22:51
 16/47 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 43%-os!

Nem, csak 1 hét múlva lesz.

2011. aug. 17. 22:52
 17/47 anonim ***** válasza:
5%
Lehet ,hogy nem is a feleséged "játszott" a péniszeddel, hanem a kislányod. :D
2011. aug. 17. 23:54
 18/47 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem egy 5 éves gyereknek nem kellene a szüleivel aludni.Biztosan van saját ágya,sokkal egészségesebb neki ennyi idősen abban aludni.Le kellene szokatni a lányotokat a veletek való alvásról.Még azzal is ártotok így a lányodnak,hogy nincs szexuális életetek a pároddal,ez megmérgezi az egész kapcsolatot és azt a gyerek megérzi,ha feszültség van a szülők között.

Abban igazad van,hogy nem szabad a gyerek mellett ilyen dolgokat csinálni,de ha már a feleséged így elragadtatta magát,akkor annyit lehetett volna tenni,hogy megmondod neki,hogy gyere menjünk ki a fürdőbe,vagy bárhová..De a legfontosabb az szerintem,hogy egy gyereknek nincs semmi keresnivalója a szülei ágyában.

2011. aug. 18. 00:06
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
Azért az túlzás,hogy semmi keresnivalója nincs a szülei ágyában. Mi társas lények vagyunk. Az állatok is összebújva alszanak, a felnőtt emberek is a párjukkal alszanak,hát pont egy picike gyerek ne igényelhetné ezt a biztonságérzetet? Néha meg lehet engedni.
2011. aug. 18. 01:22
 20/47 anonim ***** válasza:
29%
De öt évesen azért már el lehetne kezdeni leszoktatni az ott alvásról.azért annyira nem pici gyerekről van szó.Sokkal egészségesebb ennyi idősen külön neki,pont az ilyen dolgok miatt.Most az mennyivel jobb,hogy azt látja a gyerek,hogy az anyukája meg az apukája rosszban vannak.nem hülye a gyerek,észreveszi,hogy nem kiegyensúlyozottak a szülei.
2011. aug. 18. 01:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!