Szerintetek igazam volt? A feleségem nagyon megsértődőtt.
21:48
A simogatás nem zavar, de ne dagonyázza már a péniszemet a kislányom mellett.
Érdekes, én sem ovuláció sem menstruáció alatt nem estem még olyan állapotba, hogy ne tudjak gondolkozni. Baromság.
Igazad volt kérdező.
Teljesen igazad van.
Bár még nincs gyerekem, de el sem tudnom képzelni, hogy bármi erotikus töltetű dolgot műveljek, miközben ott szuszog mellettem a kislányom/fiam.
Pedig én aztán nem vagyok egy prűd típus (sőt... :) ).
Ha annyira beindult rád, akár a füledbe is súghatta volna, hogy nem lenne-e kedved átmenni a másik szobába/fürdőbe/konyhába stb. és "huncutkodni", de így???...ez nekem egy picit beteges...
Amúgy mikor egészen pici voltam, mellettem is "csinálták" a szüleim egyszer, bár takaró alatt és csendben, de azóta is emlékszem a dologra (nem túl pozitívan).
Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy a pici gyerekeknek fogalmuk sincs, mi történik ilyenkor, mert igenis van.
L/24
Kedves 43%-os!
Nem, csak 1 hét múlva lesz.
Szerintem egy 5 éves gyereknek nem kellene a szüleivel aludni.Biztosan van saját ágya,sokkal egészségesebb neki ennyi idősen abban aludni.Le kellene szokatni a lányotokat a veletek való alvásról.Még azzal is ártotok így a lányodnak,hogy nincs szexuális életetek a pároddal,ez megmérgezi az egész kapcsolatot és azt a gyerek megérzi,ha feszültség van a szülők között.
Abban igazad van,hogy nem szabad a gyerek mellett ilyen dolgokat csinálni,de ha már a feleséged így elragadtatta magát,akkor annyit lehetett volna tenni,hogy megmondod neki,hogy gyere menjünk ki a fürdőbe,vagy bárhová..De a legfontosabb az szerintem,hogy egy gyereknek nincs semmi keresnivalója a szülei ágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!