Énekelni otthon hangosan? Családtagjaid hogyan bírják?
Figyelt kérdés
:D
Én kifejezetten szeretek, viszont ha meghallanának, valószínűleg elssülyednék szégyenemben.
Ki hogy van vele ?
2011. aug. 17. 14:50
11/14 A kérdező kommentje:
Egyrészt, másrészt meg otthon vagyok, legalább itt tudjak egy kicsit lazítani az egésznapos meló után.
2011. aug. 17. 15:09
12/14 anonim válasza:
Én szoktam de lebasznak h Kuss sz*r a hangod, de nem foglalkozok vele bemegyek a fürdőbe zárt ajtó mögött énekelni:D
12L
13/14 anonim válasza:
nehezen bírják! Anyám folyton mondja hogy hagyjam már abba,ne zúgjak egész nap!! :D
14/14 anonim válasza:
Óvónő vagyok, szóval időnként kell énekelgetnem, meg amúgy is szeretek trillázni :D
A Párommal élek, egész jó bírja, van, hogy rákontrázik, de amikor nyügös akkor kéri, hogy hagyjam abba. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!