Énekelni otthon hangosan? Családtagjaid hogyan bírják?
Figyelt kérdés
:D
Én kifejezetten szeretek, viszont ha meghallanának, valószínűleg elssülyednék szégyenemben.
Ki hogy van vele ?
2011. aug. 17. 14:50
1/14 anonim válasza:
Én szoktam, de csak akkor ha nem hallják, mert rettenetes hangom van. Reped az üveg. xD
2/14 anonim válasza:
Pont nemrég szóltak, hogyha lehet ne énekeljek már este 11 körül, mert tv-t néznének, de viccesebb ahogy énekelek :DD
Elég ciki, de ez van..
3/14 anonim válasza:
Én csak akkor éneklem hangosan, ha nincs itthon senki. De magamban, vagy halkan mindig :D
4/14 anonim válasza:
Ugyanígy. :P
Remélem, hogy a szobámból nem hallatszik ki semmi az utcára. :D (Meg a ház többi részébe se... :D)
5/14 anonim válasza:
"Má megin kezded?" szokta a nejem mondani..
6/14 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :)
Amúgy én is félek attól, hogy a szomszédba áthallatszik :D
2011. aug. 17. 14:58
7/14 anonim válasza:
Hát nekem akkor van jó hangom, ha nem hallja más. Ha hallják, akkor gátlásaim keletkeznek és csökken a színvonal... Más előtt csak félsorokat szoktam dúdolgatni, egyedül meg széles a repertoár! :-)
8/14 anonim válasza:
Én nagyon ritkán éneklek hangosan de csak akkor ha nincs itthon senki. Még régebben eléggé meg voltam fázva és nem mentem suliba,unalmamban zenét halgattam és közben énekeltem és az egész családom felszaladt mert azt hitték hogy annyira lázas vagyok hogy már azt se tudom mit csinálok ezért éneklek.
9/14 anonim válasza:
Szerintem kímélj meg mindenkit a hangos énekléstől. A fölső szomszéd fiú gitározik és énekel hangosan, de kiba szott hamisan az egész lépcsőház agyára megy. Úgy utálom...
10/14 anonim válasza:
15:02
Nem mindenki panelba lakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!