Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
Szerintem inkább te csináld a kaja nagy részét neki, ne anyudat kérd meg, hogy süssön/főzzön a csajod szülinapjára!Nyilván segíteni segítsen, mert még felgyújtod a konyhát!xD
na viccen kívül!szerintem a barátnőd értékelni fogja a kézzel készített sütit,(vagy nem tudom mit csinálsz neki)mint egy 60. plüssnek vagy vmi sz@r sablonos csecsebecsének!
Vegyél neki egy szál virágot, van borod is otthon, biztosan örülni fog!:)
Mi havi 30.000.-ft zsebpénzt adunk a 17 éves fiunknak, és mégis egész nyáron dolgozik, és tavaly is dolgozott.A zsebpénzt gyűjti egy számlán.Ennek semmi köze ahhoz, hogy is állunk anyagilag.Megtehetné, hogy ne dolgozzon, de nem teszi.
Te meg már most is úgy szórod anyádék pénzét, mintha nekik is az égből potyogna.Egy kanyit nem adnék neked, a csajod helyében meg dobnálak.
Egyébként 16 éves korában az én volt barátom is ilyen idióta volt, mint te..:D Szóval kezet foghatnátok :D
Ha nem lenne csajod megkérdezném merre laksz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!