Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
Hát nekem most a dolgom a tanulás de mindenki magából indul ki 16:09es :P
-Na idefigyelj te kis taknyos!
Én nem ittam még soha mert szernittem nincs értelme ilyen szarságokra költeni
-nem cigiztem soha még ki sem próbáltam mert undorodom tőle.
-nem hagynám cserbe a barátnőmet!
-és soha nem kérnék a szüleimtől!
Úgyhogy fogd be azt az elkényeztetett szádat te kis beképzelt nagyszájú kis csicska!
17/F
16:28 rád inkább nem mondok semmit akkor üljél otthon a gubódban ne menj el szórakozni meg semmi aztán 30 évesen gyere rá h egy idegroncs vagy barátok meg csaj nélkül... ennyi...
-Tévedsz te kis taknyos.
Van barátom. És tudod mennyi? bevallom 7. És miért csak ennyi? mert ők nem isznak nem drogoznak.. és mert megbízok bennük.
gondolom neked milyen barátaid vannak el tudom képzelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!