Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Figyelt kérdés
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
2011. aug. 14. 14:59
112/112 anonim válasza:
Egy ilyen buta kérdésre Ennyi vakaszt.na dobott q csajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!