Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
Ha szülő lennék és tuti nem adnék pénzt neked.
Mert így sosem tanulsz a hibáidból.
Meg kell értened, a szüleiknek sem a párna alatt terem a pénz, keményen megdolgoznak érte és nem azért, hogy te lehúzd őket lelkiismeretfurdallás nélkül.
16 éves vagy, ennyi felelősséged igazán lehetne..
Ha ilyen sűrűn kell pénz, ne legyél lusta és menj el dolgozni! Ne mindig a szüleidtől kérj..
17/L
15:05 keddig mégis milyen munkáért kapnék pénzt? o.O
Am szeretem a csajom csak elfelejtettem h ennyi pénzem van :S
Egy ku.rva fillért nem adnék.
Majd meséld el a csajodnak, hogy elbuliztad a pénzt, amit arra adtak, hogy vegyél neki valamit.
Remélem, megsértődik és kidob.
A helyében én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!