Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
Húúú kiapám, a csaj helyében úgy otthagytalak volna már mint a sicc. És nem azért mert ennyi nincs benned hogy félretegyél egy ezrest a barátnődnek ajándékba, hanem a stílusod miatt. Kis nyálas p öcs vagy te még, és ilyenekkel jössz hogy nem kell dolgoznod mert jobban álltok anyagilag. Egy értelmesebb 16 éves felfogja hogy a nyárba belefér egy kis diákmunka is. Meg milyen duma hogy a csajnak mindegy mit iszik majd, meg amúgyse adnád neki a bort mert az az utolsó? ne csodlkozz ha rövidtávon otthagy a lány.
Egyébként meg vidd el piknikezni. Egy pokróc, 2 pohár, valami kaja, jó idő van, kiültök egy parkba és megeszitek. Pénzbe se került, ő is örült neki. Esetleg vigyetek ki frizbit, vagy labdát, menjetek bicajjal. A közös program a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!