Tegnap véletlenül elköltöttem az összes pénzem és kedden lesz a csajom születésnapja és a szüleim már így is be vannak rágva rám :/ Hogy kérjek tőlük úgy h adjanak is? :D
Tegnap mentünk haverokkal bulizni és kértem tőlük pénzt és már akk is azt mondták h nem adnak mert mindig elköltöm meg h már kaptam a héten blabla... na mind1 mondtam nekik h kéne bulira meg h a csajomnak kedden lesz a szülinapja végül is adtak... csak tegnap kicsit beittunk és véletlenül elköltöttem mindet :S 35 Ftom maradt. És ha most kérnék tőlük tuti lefejeznének mert már tegnap is ment a balhé (meg ált. mindig ha kérek tőlük). Sztetek hogy lehetne ezt óvatosan beadagolni nekik? :D Úgy h ha lehet ne legyenek mérgesek és adjanak is pénzt? :D
16/f
Sehogy.
Ki is akadnak, és egyszer már adtak rá pénzt. Akkor se szívesen. Gondolom, nem milliomosok ők se, és azért.
Nincs más hátra, mint keddig készíteni valami szépet a csajodnak, és anyudat térden állva könyörögve kérni, hogy segítsen neked tortát sütni, a 35 ft meg talán elég gyertyára.
a szeptemberit már elkértem előre XD de végül is a nagyszülő nem rossz ötlet csak kicsit messze vannak de végül is jah ha nincs más :/
kixy hidd el nem rokkannának bele ha most adnának ajándékra vmennyit...
És lám megjelentek a gyakori szentjei, akik még soha egy árva kortyot sem eresztettek le a torkukon....
na akkor egy hasznos tanács is így a kioktatások után... nem muszáj ám pénzt költened a barátnődre... Nézz szét mi van otthon a kamrában és a konyhában és utána készíts neki valami finomat... akár sütit, pogácsát, vagy valami főételt és felszolgálod vacsoraképpen...stb. Vagy készíthetnél saját kezűleg valamit!
olyan vagy mint öcsém.
Én elhiszem, hogy fiatal vagy, meg bulizni is csak jó menni, de egy kicsit vissza lehet venni a költekezésből.
Annak is ha pénze van égeti a markát és el is kell bulizni rögtön. A barátnője szülinap névnapjára meg szarik, még a karácsony sem érdekli, így mivel én szégyenlem, hogy ilyen tahó a csaj meg a lelkét kiteszi mindig veszek ajándékot neki amit oda tud adni.
Csak arra van eszetek hogy totál részegre igyátok magatokat és ti legyetek a f.sza gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!