Apa + két gyerek, összeköltözés. Hogyan?
Barátomnak van két gyereke, akit az előző házasságából hozott. Beszélgettünk már, hogyan lesz az összeköltözés, Ő azt mondta nekem, új életet akar kezdeni, úgyhogy mindenképp új lakásba költözik. Most meg e-mailben közli velem, hogy mégiscsak megtartja a régi lakását, mert oda kötik a régi szép emlékek, az az övé, nem akar másik lakást venni. Ami azt jelenti, hogy ha én ott alszom, és majd oda költözöm, a nappaliban kellene aludni egy betolt franciaágyon, ahol boldog-boldogtalan átmászik rajtunk (nagy lakásról van szó). Én mondtam neki, hogy szerintem a tinédzser gyerekek és a saját nyugalmam érdekében jobb lenne, ha lenne nekünk is egy külön hálószoba, de ő ezt hülyeségnek tartja, a gyerekeket észre sem fogom venni...
Szerintetek?
Én megértem a párod. Egy költözés két tinédzserrel nem könnyű. Meg lehet oldani, hogy a nappali ne átjáróház legyen? Vagy ebből a szobából nyílik a két másik szoba?
Esetleg építsetek hozzá még egy szobát, vagy válasszatok le egy hálófülkét etc...sokféle építészeti megoldás létezhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!