Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak rá? Visszatalál hozzánk?

Várjak rá? Visszatalál hozzánk?

Figyelt kérdés
Férjem 16év együttélés után 1hónapja elhagyott minket egy 20éves lány miatt.(ő 40)2és féléves a gyermekünk.Mindennap látogatja,sűrűn van nálunk.Nagyon nehéz nélküle.Reménykedhetek még,hogy visszajön hozzánk?Tegnap azt mondta ha nem lenne barátnője akkor sem jönne vissza.Nagyon boldogok voltunk,egy fajta álompár.Teljesen más ember lett azóta.
2011. aug. 13. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy visszavárod, mitől nehéz? Érzelmek, anyagiak? Nem mindegy? Kérlek válaszolj erre, őszintén érdekelne!
2011. aug. 13. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog visszamenni, ha ezt tudatta is veled, álompárt én se hiszem, a férjed nem lépett volna le. Lehet. hogy te többet képzeltél a kapcsolatotokba. Biztos, hogy ez a lány az első? A helyedben, ha vissza is akarna jönni, nem engedném, egyszer már bizonyított, hogy milyen megbízhatatlan, mikor pici gyerekkel otthagyott.
2011. aug. 13. 16:55
 13/17 A kérdező kommentje:
16:23-as.Visszavárom,mert ugyérzem szeretem még.16év nagyon sok idő.Mi soha nem veszekedtünk,mindent megbeszéltünk.A szex-ben sem volt hiány.És egyszer csak jött egy teljes változás a részéről.Bulik,csavargás,új barátok.Vissza gondolva,lehet tényleg nem ez volt az első.Az utobbi időben kevesebb volt velünk ezt tettem neki szóvá többször.Abban sem vagyok biztos,hogy akarom,hogy visszajöjjön,lehet a régi nyugodt harmoniára vágyom,mert most elég kusza minden.
2011. aug. 13. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a férjednek kapuzárási pánikja van, ami a férfiaknál ebben a korban kezdődik. Bár azt nem mondom hogy ez normális, de hát sűrűn előforduló jelenség.

Én úgy gondolom ( bár kívülálló vagyok, de láttam már hasonlót) hogy igen, egy idő után lehet visszamegy hozzád.

Bár ne vedd készpénznek amit írtam.

Én egy konkrét szitut tudok amikor egy 50 éves ember elhagyta egy nőért a családját, pár hónapig különélt, aztán hazakönyörögte magát. 1 év után újra megismétlődött, majd 2 év után újra. Szóval azóta megint otthon él a családjával.

Hát nem tudom, embere válogatja, de én nem engedném vissza az tuti.

Járj te is nyitott szemmel és szívvel, vár rád az igazi valahol!

2011. aug. 13. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Ekkora szemét ribanc a pasid (mert ugye nem a férjed) és te még visszafogadnád?!?

Hát én úgy hajtanám ki mint a mocskos férget! Mit gondolsz, miért hagyott el? Elmondom: MERT SOHA SEM SZERETETT ÉS NEM IS FOG! EBBEN A KAPCSOLATBAN TE VOLTÁL AZ AKI SZERETETT ÉS NEM Ő. CSAK Ő A JOBBRA VÁRT! A párod egy sunyi alantas szemét alak, kár rajta őrlődni.

Neked egy csepp tartásod sincs? Önbecsülésed? Semmi?

Ha visszafogadnád ezt a kihasználós pasit, tedd már meg hogy te is kalandozol legalább.

Szánalom milyen emberek vannak!

Egyszerűen nem tudom mit szeretsz ezen a szánalmas férgen! Remélem megcsalja a 20 éves barátnője.

2011. aug. 13. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek aki hasonló helzetben van, javaslom James Dobson Kemény szeretet c. könyvét. Szerezd be!
2011. aug. 13. 21:27
 17/17 A kérdező kommentje:
20:11-es.Ha józan ésszel nézem,teljesen igazad van.A férjem,2001-ben volt az esküvőnk.
2011. aug. 14. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!