Várjak rá? Visszatalál hozzánk?
Szerintem a férjednek kapuzárási pánikja van, ami a férfiaknál ebben a korban kezdődik. Bár azt nem mondom hogy ez normális, de hát sűrűn előforduló jelenség.
Én úgy gondolom ( bár kívülálló vagyok, de láttam már hasonlót) hogy igen, egy idő után lehet visszamegy hozzád.
Bár ne vedd készpénznek amit írtam.
Én egy konkrét szitut tudok amikor egy 50 éves ember elhagyta egy nőért a családját, pár hónapig különélt, aztán hazakönyörögte magát. 1 év után újra megismétlődött, majd 2 év után újra. Szóval azóta megint otthon él a családjával.
Hát nem tudom, embere válogatja, de én nem engedném vissza az tuti.
Járj te is nyitott szemmel és szívvel, vár rád az igazi valahol!
Ekkora szemét ribanc a pasid (mert ugye nem a férjed) és te még visszafogadnád?!?
Hát én úgy hajtanám ki mint a mocskos férget! Mit gondolsz, miért hagyott el? Elmondom: MERT SOHA SEM SZERETETT ÉS NEM IS FOG! EBBEN A KAPCSOLATBAN TE VOLTÁL AZ AKI SZERETETT ÉS NEM Ő. CSAK Ő A JOBBRA VÁRT! A párod egy sunyi alantas szemét alak, kár rajta őrlődni.
Neked egy csepp tartásod sincs? Önbecsülésed? Semmi?
Ha visszafogadnád ezt a kihasználós pasit, tedd már meg hogy te is kalandozol legalább.
Szánalom milyen emberek vannak!
Egyszerűen nem tudom mit szeretsz ezen a szánalmas férgen! Remélem megcsalja a 20 éves barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!