Édesapám hozzánk akar költözni, mit csináljak?
Gyakorlatilag a születésem után elhagyott minket egy másik nő kedvéért. Egy-két évente találkozunk, de olyan is volt, hogy gyerekkoromban 10 évig felém se nézett, nem is érdeklődött, hogy mi van velem.
A második kapcsolatából született egy fia, aki gyakorlatilag egy bűnöző, már börtönben is volt, alkoholizál, nem dolgozik, mégis ő a mindene. Minden pénzét odaadja a fiának, aki elissza, eljátékgépezi azt.
Apukám most súlyos beteg lett, és telefonon célzott rá, hogy - miután nincs hova mennie, mert a fia elitta az albérletet a fejük fölül - szeretne hozzánk költözni, persze, "csak míg lábadozik"... Én ezt nagyon nem szeretném, főleg, hogy kisbabát várok, és szerintem elég dolgom lesz a kicsivel is, nemhogy még apámat is gondozzam.
Ha gyermekként velem lett volna, természetesen támogatnám, de így....?
Viszont lehet, hogy hajléktalan lesz, ha kiengedik a kórházból, mert a fiára sem számíthat.
Mit tennétek a helyemben? Nagyon gonosz vagyok, hogy nem akarom vállalni?
abszolút igazad van. ennek ellenére nekem lesülne a bőr a képemről, ha az apám súlyos betegen az utcán élne. szóval inkább befogadnám.
29/N
Köszi!
Van jövedelme, tehát nem kellene feltétlenül az utcán laknia, de a fia miatt előbb-utóbb hajléktalan lenne.
nem fogadnám be.
eddig rád se hederített, most meg kellenél neki amikor bajban van. és ő hol volt amikor neked lett volna szükséged apára??????
nem és nem. ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod.
Szomorú és csúnya a történeted. Sőt, abban is biztos vagyok, hogyha oda költözne hozzátok, ott is ragadna.
De azt én meg biztos nem tudnám elviselni, ha apámat látnám kukázni az utcán...
Talán egy esélyt megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!