27 évesen egy 55 éves férfi felesége leszek. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bizonytalan, csak épp unatkoztam és érdekel mit gondolnak idegenek erről.2011. aug. 12. 15:14
62/110 anonim válasza:
Ha meg még független ilyen korban,akkor meg az a baj vele!Ha elvált,akkor meg az.60 évesen egy ember már régen megállapodott,és boldogan tologatja az unokáit,nem fiatal nők után viszket a farka.Egy esetben tudom elfogadni,ha egy 60 éves férfi egyedül van,akkor ha özvegy.De akkor meg simán talál magához való nőt,nem huszonévest.
63/110 anonim válasza:
És arra gondolt a kedves kérdező, hogy már csak pár évig lesz szexben része azzal az úrral? Ugyanis impotens lesz nemsokára...
64/110 anonim válasza:
16:15 Nem Engem kell győzködnöd,nem Én vagyok ilyen helyzetben,és nem Én kérdeztem véleményt.Egyébként meg a kérdésre válaszoljál,ne a kommentelőket kritizáld!
66/110 anonim válasza:
Te dolgod.
Nekem apum 55 éves, és cseppet kiakadnék, ha egy tőlem 4 évvel idősebb nőt venne feleségül. Na de szerencsére nem az én apukám felesége leszel, így semmit sem gondolok erről.
67/110 anonim válasza:
hogy mit gondolok erről? őszintén? nekem felfordul a gyomrom, de neked egészségedre! pedig én úgy gondolom nyitott vagyok korkülönbség-kérdésben, az én barátom 10 évvel idősebb nálam, de van egy határ, ami felett már nem is gáz, hanem egyenesen röhejes egy kapcsolat a külvilág szemében. és jól gondolod, a legtöbb ember tényleg furán néz rátok a hátatok mögött, persze ez nem kell zavarjon, én se azért csinálok, vagy nem csinálok dolgokat, mert mások helyeslik vagy épp ellenzik az adott kérdést. ami a saját értékrendedbe belefér, azt kell csinálni, ennyi. de nekem egyszerűen ez már magas, csak belegondolni, hogy amikor te születtél a vőlegényed már idősebb volt mint most te, pedig az se tegnap volt már... erre még rájön, hogy nem tudom elhinni, hogy jól megleszel szex nélkül 35-40 éves korod után.
68/110 anonim válasza:
A feleség is tudja,hogy hozzá "szándékozol"menni a férjéhez?
69/110 anonim válasza:
biztos szeretitek egymást, ha összeházasodtok.
ha én lennék te, akkor a következőket azért szem előtt tartanám:
10 év múlva már nem fog neki úgy menni a szex, mint most.
10 év múlva lehet, h gyereket akarsz, de a fent említett okok miatt nem lehet.
nekem is bejönnek a nálam érettebb férfiak, én még csak 24 vagyok, de szívesen ismerkedek 30as pasikkal. tény, h értelmileg máshol tartanak mint egy 25 körüli srác, a pénzük hidegen hagy, mert nekem is mindenem megvan, ami szükséges.
70/110 A kérdező kommentje:
Nincs jelenleg felesége. Elvált.
Köszi a válaszokat és a gratulációkat is!
2011. aug. 12. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!