27 évesen egy 55 éves férfi felesége leszek. Mit gondoltok erről?
Utolsó beléd meg mi ütött????
Honnan veszed, hogy a kérdező leendő férje családapa?
Nekem nem kellene olyan, akinek gyereke van.
Nős sem.
Na de kérdező nem válaszoltál. A betűvel kezdődik a keresztneved?
Mondjuk lehet, hogy akit ismerek lány, ő fiatalabb nálad, de lehet, hogy nem, a fene tudja, de a vőlegénye ugyanennyi idős, ezért gondolom, hogy akár te is lehetnél.
el nem tudnám magam képzelni egy majd nem nyugdíjas férfi mellett....Anyám..Az apád lehetne.....Mi tetszik benne???Apapótló???Lehet nem is fogjafelnöni látni a születendö gyermekét......
Ha igazán szeretitek egymást az ellen tenni nem lehet...
Szüleid hogyan vélekednek erröl???
Gazdag a pali???
Ahh,akkor mindegy :(
Na nembaj,így is sok boldogságot nektek :)
Azt megkérdezhetem, hogy hogyan ismerted meg? Ő kezdeményezett vagy te?
Ezt így nem lehet megítélni, van a két frázis és bármit is gondolunk, úgysem tudjuk megmondani mi a ti valós helyzetetek.
Itt a két frázis, lehet választani:
* szerintem csodálatos dolog, hogy felvállaljátok a szerelmeteket, a fontos hogy szeressétek egymást, semmi más nem számít, az idősebbek úgyis érettebbek, komolyabban tudnak szeretni és érezni.
* hú, hát szerintem nem gondoltad át, mi van ha később mégis gyereket akarsz, fiatal vagy még, mire nőiességed teljében leszel, ő már nyugdíjas öregember lesz, tuti lelépsz majd egy fiatalabb pasassal, így szokott ez lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!