Amikor egy ilyen párt látok, én mindig arra a mondásra gondolok, hogy vén kecske is megnyalja a sót.
Számomra nem elfogadott, ha egy nőnek a férje akár az apja is lehetne korban. De a Te életed, és ha Neked ez így jó, akkor legyetek boldogok!
2011. aug. 12. 15:37
32/110 anonim válasza:
ha szeretitek egymást hajrá:) de mi az h nem terveztek gyereket? Azért mert ő nem akar akkor tesem? vagy ez közös megegyezés? oké hogy most még nem akarsz de évek múlva? Ő meghal tegyükfel kid lesz??
2011. aug. 12. 15:38
33/110 anonim válasza:
"Elhiszed hogy nem mindenkinek tetszik" ????????????
Kit érdekel, hogy másnak tetszik-e,hogy kihez mégy hozzá? ... ráadásul szerelemből, ahogyan írtad is?
Én 29 vagyok, nekem is bejönnek az idősebb férfiak, ahogyan sok más fiatal nőnek is!
Szeressétek egymást!
:D
34/110 anonim válasza:
Amikor én 27 éves voltam, apám akkor töltötte az 50-t.
35/110 anonim válasza:
Én nem ítéllek el, ha szereted akkor baj nem lehet. De arra figyelj oda, hogy ne te öregedj hozzá, hanem ha lehet, ő fiatalodjon hozzád. Sok nagy korkülönbséggel egy párt alkotó embernél ez a két verzió figyelhető meg, egy ismerősöm 30 éves létére úgy öltözködik és viselkedik, mint egy ötvenéves (50 fölötti a párja).
2011. aug. 12. 15:39
36/110 anonim válasza:
Akkor én vagyok a legfiatalabb, aki szintén az idősebbeket szereti? Én "csak" 22 vagyok :)
2011. aug. 12. 15:39
37/110 anonim válasza:
Most még nem tervezel gyereket. De lehet 5 év múlva már nagyon vágyni fogsz egy kis babóra,...Akkor meg majd a tudomány fog neked segíteni!
Ha úgy gondolod,hogy ő neki szívesen szülnél bármi áron gyermeket is,akkor menj hozzá feleségül és legyetek boldogok :)
2011. aug. 12. 15:41
38/110 anonim válasza:
32 éves vagyok, nekem max. 5 évvel volt idősebb párom, de nem csodálkozok hogy a mai fiatal lányok vonzódnak az idősekhez, amikor a 20 kilós fiúk úgy néznek ki, mint a homokosok, lányok vagy mint akik halálos betegek, semmi férfiasság nincs bennük. Tisztelet a kivételnek.
2011. aug. 12. 15:43
39/110 anonim válasza:
legyetek boldogok.bár azért elég nagy a korkülönbség.
kötünk 15 év van a barátommal.
2011. aug. 12. 15:44
40/110 anonim válasza:
Te komolyan képes vagy lemondani a gyerekről is a vén ember miatt,a jólét miatt???
Huszonéves lányok!!!!Maradjatok már a bőrötökben a saját korosztályotok mellett,miért mindig a nős,családapa kell nektek???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!