27 évesen egy 55 éves férfi felesége leszek. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bizonytalan, csak épp unatkoztam és érdekel mit gondolnak idegenek erről.2011. aug. 12. 15:14
11/110 anonim válasza:
Ha ti szeretitek egymást, akkor lényegtelen, hogy ki mit gondol. Számomra sok lenne a korkülönbség (a te helyedben), de felnőtt emberek vagytok, ezt nektek kell érezni. Ha jól megvagytok, akkor hajrá!
12/110 anonim válasza:
Nekem biztos nem kellene egy nálam 28 évvel idősebb pasi. Lehet itt beszélni hű, de nagy szerelemről. Kinek fogsz gyereket szülni? Egy nagypapa korú pasinak? KI fogja felnevelni ezt a gyerkőcöt?? Szerinted 10 év múlva milyen lesz a pasi???? Egy idős úr. ...és Te? Egy 37 éves, csinos, még viszonylag fiatal nő!
De mindenki a maga sorsának kovácsa...
Bocs, hogy leírtam a nem tetsző véleményt, de ezt kérted.
13/110 anonim válasza:
Nem tudom miért gondol mindenki a pénzre.
Nem tűnt fel, hogy válság van?
Az, hogy valaki 50-en felül van nem garancia a jólétre.
Ha a pénzre menne kizárólag, akkor találna magának fiatalt is.
14/110 anonim válasza:
kit érdekel :) mindenki azt csnál amit akar,felőlem egy 80 éves papához is feleségül mehetsz.
15/110 anonim válasza:
15:19-es, undorító vagy. Ezzel csak magadat minősíted, hogy el sem tudod képzelni hogy valaki ne a pénzért szeressen egy idősebb férfit.
16/110 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor teljesen rendben van. A rosszalló válaszokkal pedig nem kell törődni! ;)
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok!!!! :)
17/110 anonim válasza:
Hát, majd amikor te még "csak" 40 leszel, akkor ő már a 70-et tapossa, biztos jó lesz. De hát ismerjük a mondást, pénz beszél, kutya ugat.
18/110 anonim válasza:
Tudom, most ünneprontó leszek, de gondoltál már arra, hogy 10 év múlva te nőként a csúcson leszel (karrier, szexualitás, stb.), ő meg már nyugdíjas? Ha ezeket átgondoltad és nem probléma, akkor én is csak gratulálni szeretnék, és sok boldogságot kívánok!
19/110 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a Te dolgod. Akár szerelemből, akár a pénz miatt, akár más miatt mész hozzá ehhez a férfihez, a Te életed, a Te döntésed. :)
20/110 A kérdező kommentje:
Gyereket nem tervezünk. Amúgy nem multimilliárdos a barátom, de tény, hogy nem áll rosszul anyagilag. Elég sok mindent letett az asztalra. De nem a pénze miatt megyek hozzá, én is sokat dolgozom.
2011. aug. 12. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!