Mit tegyek ha nem tudom ki a leendő gyermekem édesapja?
jajj de imádom ezt a sok ítélkezős szentfazekat, gondolom, itt mindenki szűzen ment férjhez és naponta templomba jár. képzeljétek, van, hogy az ember nem tud ellenállni a kísértésnek, szerintem se szép dolog, de emiatt egyedül a férje ítélhetné el, nem az, akinek nincs jobb dolga, mint az interneten álnév mögül idegeneket lequrvázni meg legyilkosozni. és olyan is van, hogy valaki nyitott kapcsolatban él és boldog, csak ez a ti "úgy kell élni mindenkinek, ahogy én, mert különben erkölcstelen" beállítású agyatokba nem fér bele.
szerintem ha a férjeddel nem védekeztél, a másikkal igen, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy nem a férjedé. hányadik hónapban vagy? 12. héttől lehet magzati DNS-vizsgálatot, pontosságtól függően 30 000 – 100 000 Ft.
gyorsan csináltasd meg, és ha mégis a másik fickóé, még hátha van idő elvetetni.
Cyndel, azért van különbség aközött, hogy valaki szűzen megy férjhez és hogy pár nap különbséggel szexel a férjével és a szeretőjével is! Ne keverjük már a szezont a fazonnal! Az meg a saját szegénységi bizonyítványotok, ha nem bírtok egy normális kapcsolatot kialakítani, olyat ahol a szex is rendben van és ahol nincs szükség szeretőre, szerencsére nekem sikerült, úgyhogy a nyakamat teszem rá, hogy soha nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. Ja, meg önuralom is van ám a világon!
Te meg még biztasd abortuszra is, úgy van. Remélem, sose szaporodtok te se és a kérdező se, normális emberekre van szükség nem pedig ilyen erkölcsi toprongyokra.
kisszivem, én kurv@ztalak le, anyukám köszöni az üdvözlést, és üzeni, hogy szerinte se vagy különb
tudod azért vagy felháborító, mert más, ahogyan te is anno, küzd egy kis babáért, erre neked végre sikerül, és csak mert egy eszetlen kis liba voltál, vagy jól leittad magadat, nem tudom, elvetetnéd
tudod egy FELNŐTT embernek lehetne annyi esze, ha már félrelép, minimum védekezik is!!!
nem vagyok szentfazék, nem tudom, ki írta, volt már egy éjszakás kapcsolatom is, de legalább gumit használtunk! ha nem volt gumi, ciki, nem ciki, én inkább hazamentem
udod azért vagy felháborító, mert más, ahogyan te is anno, küzd egy kis babáért, erre neked végre sikerül, és csak mert egy eszetlen kis liba voltál, vagy jól leittad magadat, nem tudom, elvetetnéd
Arról nem mások tehetnek, hogy valakinek nem sikerül a gyerek. Elhiszem, hogy egyszerűbb azokra vetíteni a dühöt, akik elvetetik, de attól nem lesz neked jobb, mert nem ők tehetnek róla és kész. Ilyen alapon lehetne okolni a szomszéd Mari nénit is.
Kedves alice... Külön megkértelek, hogy ne kommentelj, nem olvastál a sorok között ezért akkor érthetőbben kifejezem magam! Nem vagyunk egy súlycsoportban sem egy intelligencia szinten sem pedig az értékrendünk nem egyezik! Valamint egyáltalán nem érdekel, hogy neked mikor kivel használtál vagy nem használtál óvszert, ha figyelmesebben elolvastad volna a beszámolómat akkor most nem írkálnál itt hülyeségeket nekem! Ha megkérhetlek ne becézgess engem, felnőtt ember vagyok, tudok döntéseket hozni! Életem első rossz döntése egyetlen egy nap volt, amit igen, életem végéig bánni fogok! Semmiféle lelkiismeret miatt nem írok ide... Gondoltam vannak emberek akik megértenek és segíteni próbálnak nem pedig egyből támadnak és ítélkeznek! Szerintem te is és sokan mások azért regisztráltak erre az oldalra, hogy valamilyen módon segítséget vagy választ kapjanak a kérdéseikre, nem hogy még jól sárba tiporják! Én is csak ember vagyok, senkinél sem különb... De azt hogy rágalmazzanak azt nem tűröm! Soha ne mondd, hogy soha!! Ennyit szerettem volna még hozzád fűzni, mert te és a hozzád hasonló emberek pillanatnyilag a legkevesebb problémám! Kevés időm maradt arra, hogy eldöntsem, hogy veszítek egy babát és egy férjet egyszerre vagy csak az egyiket... Tehát kérlek próbálj megérteni és ha csak gonosz szavakkal tudsz illetni és ezt üzenem a többieknek is akkor nagyon szépen megkérlek benneteket, hogy inkább ne írjatok semmit!
Tisztelet a kivételnek! Annak aki ismét segíteni próbál köszönöm szépen!
Válaszolnál pár kérdésre,akkor leirom a véleményem,nem szidlak.
1.a férjed mit szeretne mi legyen?
2.te mélyen legbelül mit szeretnél?
3.mikor mondtad el a férjednek a megcsalást,rögtön vagy mikor kiderült a terheség?
4.mivel védekeztél a másik férfival?
5.kb tudod a peteérésed napját,ahhoz voszinyitva mikor voltál a férjeddel mikor a másikkal?
6.hogy érzed helyrehozható a házaságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!