Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudom ki a...

Mit tegyek ha nem tudom ki a leendő gyermekem édesapja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

Etus :)

Igen, ha védekeztetek, akkor legyél teljesen nyugodt! A gyerek a férjedé, nehogy már ezért elvetesd!!!!

Ha sikerül párkapcsolati szempontból lezárni a múltat, akkor boldog babavárást! ;)

2011. aug. 12. 14:04
 32/60 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a házaságodnak igy is ugy is annyi.Kérdés egyedül akarod-e a babát.
2011. aug. 12. 14:04
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem ha enyire szereted a férjed és ő is szeret téged miért csaltad meg egyáltalán?

a probálkozós időszak baromi nehéz,ilyenkor támogatni kellene egymást nem megcsalni a másikat,ráadásul egy év nem olyan sok idő.

2011. aug. 12. 14:07
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó esélyekkel a férjedé! Most komolyan, védekeztél a másik férfival, a férjeddel nem...szinte kizárt, hogy ne a férjedé legyen! Én biztos, hogy megtartanám a babát!
2011. aug. 12. 14:08
 35/60 anonim ***** válasza:
46%

könyörögve kérlek ne tedd. ha nem a férjedé, még elválhattok, de fel is nevelhetitek a ti titkotok marad.

nézd meg kérlek, főleg a másodikat. és ne haragudj érte, de talán segít dönteni.

[link]

[link]

2011. aug. 12. 14:34
 36/60 anonim ***** válasza:
81%
előző vagyok. most olvasom vissza, hogy védekeztél. a kérdésed már nem kérdés a férjedé. szerinted mekkora esély van arra, hogy védekezés mellett teherbe ess, ha eddig nem sikerült?
2011. aug. 12. 14:37
 37/60 anonim ***** válasza:
56%
előző 2 vagyok, és anyuka. elmondhatatlanul imádom a 9 hónapos lányomat, ne foszd meg ettől magatokat, igaz amíg nem tudod ez milyen érzés addig hiába mondom, de hidd el az életben azóta semmi nem számít mióta ő van lehet vízözön tűzözön, nehészség, belenézek a mosolygós kék szemébe, és kész vagyok IMÁÁÁÁÁÁDAT van. biztosan a férjedé, ne tedd. míg élsz bánnád hidd nekem el, a férfiak jönnek-mennek, de a gyereked az marad. pl. elveteted, elváltok. semmi nem marad. soha nem bocsátanád meg magadnak.
2011. aug. 12. 14:44
 38/60 anonim ***** válasza:
81%
Ha védekeztél a kúróscimbiddel, akkor mégis mitől parázol? Anyám, te milyen idióta lehetsz... és még abortuszra is képes lennél elmenni. Nem irigylem a gyereket...
2011. aug. 12. 15:03
 39/60 anonim ***** válasza:
65%
Adva van két egészséges férfi, akivel nagyjából egyidőben... Az egyikkel védekeztetek, a másikkal nem. Ha a védekezés az elszakadt gumit jelenti, akkor nagyjából fele-fele az arány.
2011. aug. 12. 15:13
 40/60 anonim ***** válasza:
62%

Úgy tűnik, elült a hozzászólások vihara.

Csak annyit akartam írni, hogy átérzem a problémádat és megértelek. Ne hallgass a negatív hozzászólásokra, az itt irogatók többsége nincs még 18 éves sem...

Mennyi idő van még az abortuszig? Ezt az időt kell nagyon kihasználnotok a férjeddel. Ha van lehetőségetek, menjetek el szabira, legyetek csak kettesben, próbáljátok kibeszélni magatokból mindent, ami most kérdéses: akarjátok-e tudni, hogy kié a baba, el tudjátok-e fogadni, hogy a másiké, megéri-e kockáztatni, hogy esetleg a tietek és abortálják, bízik-e még benned annyira, hogy tartós legyen a házasságotok, biztosan megbocsátott-e?

Nyilván nagyon nehéz ez a helyzet, de ha ő nagyon szeret téged, és te túl tudsz lépni magadon, akkor van esélyetek. Ennek most kell kiderülnie, amíg nem késő. Ne sajnáljátok az időt ezeket a dolgokat megbeszélni.

És igen, én is remélem, hogy megtartjátok a babát. Ne felejtsd el, az utolsó pillanatban is nemet mondhatsz és ha a férjed nem akarja, egyedül is felnevelheted. (Az én férjem meghalt, a 4 éves lányomat egyedül nevelem. Meg lehet oldani mindent.)

2011. aug. 12. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!