Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudom ki a...

Mit tegyek ha nem tudom ki a leendő gyermekem édesapja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:28
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
69%
Jesszus, ez nagyon gáz... Össze-vissza kefélsz és még teherbe is esel... Hát csak gratulálni tudok...
2011. aug. 12. 13:36
 12/60 anonim ***** válasza:
70%
Sok eszük van azoknak, akik azt tanácsolják, hogy ha nem érdekli, akkor szarja le. Könnyen lehet, hogy a gyereket később igenis érdekelni fogja... mindenesetre nem lehetsz semmi kérdező...
2011. aug. 12. 13:36
 13/60 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve gyerek projektben vagyunk a férjemmel! Ami persze a sok havi, valamit a kórházi vizsgálatok csalódása után kicsit rányomta a bélyeget a kapcsolatunkra! Meginogtam és kapcsolatban voltam egy másik férfival, sajnos pont a peteérésem kellős közepén voltam a férjemmel is és a másik férfival! Pár napja vettem egy tesztet ami pozitív lett és azóta voltam orvosnál is, ahol megerősítették bennem, hogy áldott állapotban vagyok, de sajnos nem tudnak választ adni a kérdésemre, hogy vajon ki lehet a leendő gyermekem édesapja!? Még az elején mielőtt még tudtam volna, hogy terhes vagyok elmondtam a férjemnek hogy mi történt velem! Az utóbbi pár napban annyiszor elhagyta a szánkat az a pár szó, hogy "nem tudom mi legyen" mint még soha életünkben. Következő héten megyek abortuszra. Nem tudjuk, hogy mi lenne a következménye, tudnánk-e felhőtlenül örülni, kétségek és bizonytalanság nélkül tovább élni az életünket hárman. Kérlek Benneteket, ha tudnátok némi jó tanácsot adni, vagy csak beszélni azaz írni róla sokat segítene! Ugyanis nem akarjuk elmondani senkinek...
2011. aug. 12. 13:37
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
13:36, neked aztán van érzéked az iróniára... :D
2011. aug. 12. 13:37
 15/60 anonim ***** válasza:
55%
Ja, hogy még abortusz is ezek után???? Egy gyilkos kurv@ vagy.
2011. aug. 12. 13:38
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Ha abortuszra mentek, akkor mindegy ki az apja.
2011. aug. 12. 13:39
 17/60 napietus ***** válasza:
76%
nagyon le leszek pontozva, de itt nincs jó megoldás. a sok rossz közül a legkevésbé rossz az lett volna, ha nem mondod el egyáltalán. apasági tesztet csak a gyerek születése után tudnak csinálni, dns mintából.
2011. aug. 12. 13:40
 18/60 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Szerintem a másik pasi az apa!

2011. aug. 12. 13:41
 19/60 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ne menj abortuszra.

A gyerek azé, aki felneveli.

Két opciót látok:

1. úgy döntötök, hogy ez a Ti kisbabátok, nem csináltok tesztet. Cserébe marad a feszültség, hogy vajon...? Kérdés, ezt kibírjátok-e.

2. Megcsináltatjátok a tesztet. Felnevelitek együtt ketten a gyereket, tudva, ki a vér szerinti apa. Ha a másik, akkor őt is tájékoztatjátok, ekkor lemondhat róla. Ha nem, akkor meg semmi gond.

Én a második utat választanám. Van rá esély, hogy a férjed az apa, és akkor élhetnétek boldogan... Ez olyan esély, amit nem kéne kihagyni.

Ne vetesd el...! A Te kisbabád...

2011. aug. 12. 13:41
 20/60 napietus ***** válasza:
78%
ja, még annyi, hogy hamár félrelépsz, a védekezésre miért nem gondoltál?
2011. aug. 12. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!