Mit tegyek ha nem tudom ki a leendő gyermekem édesapja?
A fenti kérdésed nem enged arra következtetni, hogy abortusz lesz a vége... mert ha igen, akkor már nem fogjátok tudni, ki volt az apuka... :(
Ha a férjedé a baba, akkor sem szeretnétek ezt a picit?
S ha nem az övé, akkor nem tudnátok elfogadni?
A házasságotok rendbe hozható?
biztos vagyok benne, hogy sok nehézségetek lesz még, nagyon sajnálom, hogy idáig jutottatok.
Én azt tanácsolnám, hogy (ha akarod) tégy meg mindent a házasságod megmentéséért, szüld meg a babát, és csináltassatok tesztet. de ezt csak leírni könnyű.
sok erőt kívánok, és tanuljatok az esetből a párod és te is!
Van esélye annak, hogy a másik férfié a gyermek, így valószínűleg nem lenne többet boldog a házasságotok, ha megszülnéd. Talán az abortusszal még van esély a házasságod megmentésére, de a bizalmatlanságot már elültetted a férjedben.
Két dolgot gondolj még át: a másik férfival nem lennél boldogabb?
Ha annyira szeretettek volna babát, amennyire próbálkoztatok, nem tartjátok meg inkább, és mindegy kié? Ha kiderült volna, hogy a férjed spermái nem életképesek, vajon fordultatok volna spermabankba? Ez a mostani eset olyan, mintha előrehoztátok volna ezt a lehetőséget. Ha ezt el tudjátok fogadni a férjeddel, akkor vállaljátok a gyereket, rúgd ki a másikat és próbáljatok meg normális családként élni.
Itt azt írják, hogy a születés elött is el lehet végezni!!!
jaj, bogaram: ha a peteérésed idején együtt voltál védekezés nélkül a férjeddel, és védekezéssel a másik pasival, akkor na, vajon ki lehet a gyerek apja :D?
gondolkodjatok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!