Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudom ki a...

Mit tegyek ha nem tudom ki a leendő gyermekem édesapja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:28
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom, hogy a magzatból lehetne-e levenni mintát még abortusz elött, de ha lehet és kiderül a férjed az apa, akkor nem kell abortuszra menni!!!
2011. aug. 12. 13:42
 22/60 anonim ***** válasza:
60%
Ha egy éve rajta vagytok a gyerek projekten, akkor miért mész abortuszra? Az a gyerek nem véletlenül fogant meg, és lehet, hogy éppen a párod az apja. Én a helyedben mindenképpen megtartanám, ha megszületett akkor DNS teszt, és ha nem a párom az apja, akkor max elválunk. Nem tudom, hogy lehet így gondolkodni. csak azért megölni egy gyereket, mert nem biztos, h a párodtól van......
2011. aug. 12. 13:42
 23/60 anonim ***** válasza:
76%

A fenti kérdésed nem enged arra következtetni, hogy abortusz lesz a vége... mert ha igen, akkor már nem fogjátok tudni, ki volt az apuka... :(

Ha a férjedé a baba, akkor sem szeretnétek ezt a picit?

S ha nem az övé, akkor nem tudnátok elfogadni?

A házasságotok rendbe hozható?

biztos vagyok benne, hogy sok nehézségetek lesz még, nagyon sajnálom, hogy idáig jutottatok.

Én azt tanácsolnám, hogy (ha akarod) tégy meg mindent a házasságod megmentéséért, szüld meg a babát, és csináltassatok tesztet. de ezt csak leírni könnyű.

sok erőt kívánok, és tanuljatok az esetből a párod és te is!

2011. aug. 12. 13:44
 24/60 anonim ***** válasza:
76%

Van esélye annak, hogy a másik férfié a gyermek, így valószínűleg nem lenne többet boldog a házasságotok, ha megszülnéd. Talán az abortusszal még van esély a házasságod megmentésére, de a bizalmatlanságot már elültetted a férjedben.

Két dolgot gondolj még át: a másik férfival nem lennél boldogabb?

Ha annyira szeretettek volna babát, amennyire próbálkoztatok, nem tartjátok meg inkább, és mindegy kié? Ha kiderült volna, hogy a férjed spermái nem életképesek, vajon fordultatok volna spermabankba? Ez a mostani eset olyan, mintha előrehoztátok volna ezt a lehetőséget. Ha ezt el tudjátok fogadni a férjeddel, akkor vállaljátok a gyereket, rúgd ki a másikat és próbáljatok meg normális családként élni.

25/60 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak vannak épkézláb spermái,csináltattaok egyáltalán vizsgálatot neki?Mert ez egy kiindulási pont lehet...képesek vagy elvetetni a hőn áhitott babát?Persze szerintem jól teszed,hacsak nem akarsz egyedülálló anya lenni,mert a házasságodnak már lőttek.Lehet hogy most még kihuztok 1-2 cirkuszolós évet,mielőtt belátjátok hogy nincs tovább,de ez most feltette az i-re a pontot.
 26/60 anonim ***** válasza:
71%
Elképesztő! Egy éve küzdesz 1 babáért, és amikor meg akar születni, képes vagy elvetetni???Nem vagyok megrögzött abortuszellenes, de ez felháborító!
2011. aug. 12. 13:45
 27/60 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Itt azt írják, hogy a születés elött is el lehet végezni!!!

2011. aug. 12. 13:45
 28/60 A kérdező kommentje:
Először is szeretném megköszönni mindenkinek a gyors választ! Leginkább azoknak akik megértenek és segíteni próbálnak, és természetesen elfogadom a negatív kritikát is. Papírunk van a férjemmel hogy mind a ketten egészségesek vagyunk! És igen védekeztünk a másik férfival, de sajnos ott van az az egy % esély mindenre! Sajnálom azokat az emberek akik hirtelen felindulásból és gondolkozás nélkül írtak nekem választ, soha nem lehet tudni, hogy ki mikor kerül egy ilyen helyzetbe, a negativ kritikák írójaninak szeretném üzenni, hogy ha hasonló helyzetbe kerülnének, ígérem legjobb tudásom szerint fogok segíteni. Egyetlen egy szerencsém van, hogy egy olyan ember áll mellettem és szorítja minden nap a kezem és nem hagy elveszni, segít és támogat... Bárcsak ne "ilyen" válaszokat írtatok volna...
2011. aug. 12. 13:57
 29/60 anonim ***** válasza:
89%
Miért veteted el, amikor régóta próbálkoztok, végre összejött, és ráadásul mivel a másik pasival védekeztetek, elég kicsi az esélye, hogy az övé legyen?! Nem értem...
2011. aug. 12. 13:59
 30/60 napietus ***** válasza:
89%

jaj, bogaram: ha a peteérésed idején együtt voltál védekezés nélkül a férjeddel, és védekezéssel a másik pasival, akkor na, vajon ki lehet a gyerek apja :D?

gondolkodjatok már...

2011. aug. 12. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!