Mi a jó isten van a szülőkkel?! Tényleg ennyien bántalmazzák a gyereküket?
Engem is vertek anno,de 15 évesen meg is léptem...Nem gondoltam,hogy ennyi hasonló eset van...
18L
Gyereknek akkor kell adni pofont, ha a saját testi épségét kockáztatta, vagy az ő érdekéből történik. Dühből, vagy mert nem figyel oda, etc. nem szabad megütni. Egy kisgyerek amúgy is kevés ideig tudja fenntartani a figyelmét, állandóan vándorol, mindig a mozgást, a történést keresi.
Csak mert felidegesítettük magunkat valamin, amit csinált, még nem kell összeszídni sem, ha elég nagy, el lehet neki magyarázni.
Eég sok alternatív, megvonásos büntetési forma létezik anélkül, hogy a testi fenyítéshez kellene nyúlni, vagy a lelki terrorhoz.
A kérdést pont akkor tette fel az indító, amikor a tv ment és a csecsemőjét bántalmazó, valamint a kisfiát agyonverő szülők szerepeltek benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!