Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó isten van a szülőkkel?...

Mi a jó isten van a szülőkkel?! Tényleg ennyien bántalmazzák a gyereküket?

Figyelt kérdés

Engem is vertek anno,de 15 évesen meg is léptem...Nem gondoltam,hogy ennyi hasonló eset van...

18L

2011. aug. 11. 00:09
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Gyereknek akkor kell adni pofont, ha a saját testi épségét kockáztatta, vagy az ő érdekéből történik. Dühből, vagy mert nem figyel oda, etc. nem szabad megütni. Egy kisgyerek amúgy is kevés ideig tudja fenntartani a figyelmét, állandóan vándorol, mindig a mozgást, a történést keresi.

Csak mert felidegesítettük magunkat valamin, amit csinált, még nem kell összeszídni sem, ha elég nagy, el lehet neki magyarázni.

Eég sok alternatív, megvonásos büntetési forma létezik anélkül, hogy a testi fenyítéshez kellene nyúlni, vagy a lelki terrorhoz.

A kérdést pont akkor tette fel az indító, amikor a tv ment és a csecsemőjét bántalmazó, valamint a kisfiát agyonverő szülők szerepeltek benne...

2011. aug. 12. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!