Miért érzem magam jobban a barátomnál? Kicsit furcsállom, de így igaz.
Még csak 15 vagyok, a barátom 19. Nagyon szeretem és ő is engem(még mielőtt bárki is azzal jönne,hogy túl fiatal vagyok és ilyenkor nincs igaz szerelem meg stb, köszi, de van:D).
szóval a lényeg, hogy nagyon szeretek nála lenni, ott aludni. ott minden olyan más, a szülei nagyon aranyosak és kedvesek. tartsatok hálátlan dögnek, de az ő szüleit jobban kedvelem, mint az enyémeket. A légkör is sokkal jobb és egyszerűen az égig tundám magasztalni, hogy mennyire szeretek ott lenni. Ma jöttem haza onnan, ott voltam 2 napot, de mikor hazajöttem, szinte úgy éreztem, mintha nem is otthon lennék. Nem találtam a helyem. Rossz nézni anyáék unott, flegma arcát. Amúgy is, anya sokat bunkózik velem, mikor itt van a barátom is. Mintha direkt égetni akarna előtte, de ez nem jön össze neki, mert a barátom is azt mondta, hogy inkább anya a szánalmas ezzel.
A lényeg, hogy szerintetek normális, hogy így érzek? :)
20:48 és azt nem mesélte a mamád, hogy akkor még a lányok tudták, hogy mi a tisztesség? Hiába, hogy korán kezdték a nemi életet, de akkoriban nem volt divat az együttélés, összebútorozás. Hamar házasodtak a lányok, nem volt divat a válás és zabigyereknek hívták a törvényen kívül született gyermeket. Nem volt vissza pofázás a gyermeknek a szülőnek. Tisztelték őket, és nem hivalkodtak minden percben az őket megillető jogaikkal.
És nem beszélve arról, hogy kicsi koruktól fogva készítették fel a lányokat a családi élet kihívásaira.
Ha nem is mindenben, de az erkölcsi nevelés terén jobb volt az a kor mint a mai. Nem is volt akkoriban annyi viselkedészavaros gyerek. :D
Na bumm, én meg 16 éves korom óta együtt vagyok a vőlegényemmel, alvás, miegymás megvolt, több napás együttlét, nálunk-náluk, semmi bajom. Vannak, akik tényleg érettek rá.
Amúgy, ha együtt élnél velük, lehet másképp látnád. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!