Mit gondoltok egy olyan apáról, aki azt mondja a 19 éves, depressziós lányának, hogy csak azért kezelteti, hogy minél előbb eltűnjön a házából, és önálló életet kezdjen, hogy neki tovább egy fillért se kelljen rá költeni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 08:08
31/54 A kérdező kommentje:
Sokat iszik, néha átesik a ló másik oldalára, de nem alkoholista. Anyukám soha nem fogja a pártom, mert nem akar szembe menni apámmal. Ez így jól hangzik, hogy költözzek el, de se állandó jövedelmem, se végzettségem, a családomon kívül nincs más rokonom, barátom sincs. Nem tudok hova menni.
2011. aug. 10. 09:16
32/54 anonim válasza:
Itt ordít az egész eddigi életéből kimaradt szeretethiány ami lehet a depresszió legfőbb alapja!
33/54 anonim válasza:
Ha mindenben az akadályokat látod, akkor ne csodálkozz, h szenvedsz. Én suli után mentem külföldre, addig volt 100 ezer nagyon nehezn megtakarított pénzem. Szívtam több, mint fél évet, de keményen megdolgoztam azért, h jobb legyen. Mindezt a depressziós előzményeim ellenére.
34/54 anonim válasza:
Aki nem ment át hasonló dolgokon az ne is írjon ide szerinte "jó" tanácsokat mint pl:
-Költözz el.Van miből?
-A depresszió egy" kitalált" betegség.Honnan tudod?Nem volt még részed benne?Próbáld ki milyen!
35/54 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Javasoljon nekem valaki egy épkézláb megoldást! :(
2011. aug. 10. 09:30
36/54 anonim válasza:
Ha a gyereket születésétől fogva így nevelik,egyszer sem mondják neki hogy szeretlek akkor mit kell csodálkozni?mindig csak szidást bántalmazást kap,akkor szerintetek életvidám lesz?
37/54 A kérdező kommentje:
Talán jobb lenne ennek az egésznek véglegesen véget vetni, úgysincs kiút...
2011. aug. 10. 09:43
38/54 anonim válasza:
De van!Én túléltem egy terrorizáló szülőt igaz maradtak sérülések,de lassan ezek a sebek is gyógyulnak.A legfontosabb az eltávolódás tőlük azzal szerintem már enyhülni fog a depressziód...Minél hamarabb.Ha meg úgy sem azt tanulsz amit szeretnél akkor hagyd ott azt az egyetemet...
39/54 anonim válasza:
Tedd fel magadban a kérdést :
-Miért lakom olyan emberekkel(szülőkkel)akik nem is szeretnek?
És dönts úgy:
-Elköltözöm,hogy boldogabb,nyugodtabb életem legyen!
40/54 anonim válasza:
Röviden tömören az egész:
Egy gyereknek létezik egy ún. "érzelmi tankja"(de felnőtteknek is).Ha egy szülő gyereket vállal kutya kötelessége ezt az érzelmi tankot szeretettel feltölteni.Ha a szülő feltölti a gyerekből viszont fog sugározni a szeretet.Ha nincs szeretet,akkor a tank üres marad és így szép lassan az évek hosszú sora alatt kialakul a :DEPRESSZIÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!