Ne aggódj, nem lesz mindig ilyen sz@r érzés... Ahogy telnek a napok..hetek, egyre kevésbé fog fájni, és néhány hónap múlva, már szinte fel sem zaklat a dolog. Ezt sajnos át kell vészelni... Próbáld meg magad lefoglalni.
2011. aug. 10. 00:41
13/18 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2011. aug. 10. 00:43
14/18 anonim válasza:
Engem is nemrég csaltak meg, de én már annyit csalódtam hogy igazából ettől se lepődtem meg. Legyél sokat a barátnőiddel, egyszerűen ne gondolj rá. Persze, az elején sírd ki magad, nem érdemes elfutni az elől ami megtörtént. A pároddal szakíts ha még nem tetted meg, de ha a kapcsolat igen komoly akkor éreztesd vele hogy hibázott, ne bocsáss meg neki gyorsan és könnyedén. Tarts "elvonókúrát" = nincs testi kapcsolat. Ne tegyél feltétlenül úgy mintha nem érdekelne, csak éreztesd vele hogy most mérges vagy és fáj neked amit tett. Ha meg nem éri meg vele ez a macera, akkor szakíts vele, próbáld meg ne keresni. Hidd el, két-három és félig-meddig túl leszel rajta! Csak kitartás :)
2011. aug. 10. 00:48
15/18 anonim válasza:
eljött ez is... szerintem az élet folyamán minimum egyszer előfordul ez az emberrel. próbáld meg kitalálni, hogy miért lépett félre a párod, és javítsd meg azt a hibát. egyszer mindenki tévedhet, többször nem!
2011. aug. 10. 01:03
16/18 anonim válasza:
Az én exem több csajjal is megcsalt részegen egy este alatt, és a szemembe meg nem mondta volna...
Persze kiderült már másnap. Nos, amit azután kapott tőlem, valószínűleg sohasem felejti el:D Szörnyen bántó tudok lenni, ha valaki megsért engem, de ő legalább megérdemelte:)
(sms-ek, telefonok, stb.. az lett a vége, hogy sírt:D)
2011. aug. 10. 01:47
17/18 anonim válasza:
Legalább ki derült hogy a pasi miféle. Ennek örülni kell, nem bánkódni. Vagy egy olyan pasi után akarsz szomorkodni, aki elárult? Ugyan már van még választék, sokkal jobbak, szebbek, humorosabbak csak rád várnak többmillióan. Ne csináljunk már úgy mintha egy férfi lenne a világon.
Tudod, mint az Eötvös cirkuszban: Nem baj, van másik!
Ez nem téged minősit le, hogy megcsaltak, hanem a pasit!
2011. aug. 10. 07:54
18/18 anonim válasza:
ha van gyereked, foglakoz még többet vele. Már csak miatta sem hagyhatod el magad. Ha nincs, akkor foglald le minden percedet barátokkal, családdal, utazással. Két hét múlva meglátod, már sírás nélkül tudsz róla beszélni. Minden nappal egy kicsit könnyebb lesz. Kitartás!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!