Párom lemondana gyerekéről. Hova kell fordulnunk segítségért?
Tudom lesznek negatív ítéletek,de kérlek segítsetek!
Nem engedik,hogy párom lássa a gyereket a közelébe nem kerülhet,mert akkor sírni fog a kislány(mindig ez e kifogás). Gyerektartást fizetünk,és fizetnénk is lemondás után,csak nem szeretnénk már hogy a páromnak kötelezettsége legyen a gyerek iránt és hogy ezek után a gyerek örököljön. Mi már nem akarunk tőlük semmit,csúnya kimondani,de nem akarjuk a kislányt látni. Lemondani azért szeretnénk,hogy legalább az anyuka vegye észre magát,majd tudja meg hogy milyen az amikor nem számíthat senkire. Azt akarjuk hogy a gyerektartáson kívül semmi közük ne legyen egymáshoz. A csajnak van új élettársa,és félünk hogy azért nem engednék hogy lemondjuk róla,hogy el ne essenek a tartásdíjtól...
Köszönöm válaszaitokat!
nem olvastam el az összes kommentet.
szóval, még ha az apa le is mond a gyerekröl, attól semmi sem változik. ugyan ugy a vére marad. és ezzel még jobban meg gyülölteti magát a párod.
az öråkségen te ne tördd a fejed! ha a pérod ir egy végrendeletet, és azt irja hogy nem akarja hogy a lánya részt vegyen az örökségben, akkor az úgy lesz. de szerintem nem az a pénz fog titeket a nyomorba vinni. és mindenki kapja meg azt ami jár neki. mert a párodat senki sem kényszeritette hogy lefeküdjön az exel.
a ex-e milyen állapotban van? iszik? vagy talán koszos? jól bánik a kisgyerekkel? mert ha nem, akkor én azt látnám helyesnek hogy biroságra mennék, és szépen nyugodt körülmények közt felnevelném a gyereket.
még csak 5 éves, sokat lehet rajta változtatni és nem nehéz ilyenkor megszerettetni magát az embernek egy 5 éves gyerekkel.
ha meg nincs bajod az anyjával, még ha szegény is, de jól neveleli a gyerekét, akkor hagyd igy a dolgokat ahogy vannak. ha az apa annyira le akar mondani róla akkor mondjon. neked ehez semmi közöd. mert nem te vagy az anyja és neked nincs semmi lemondani valód.
fizessétek a gyerektartást és semmi mást.
Remélem, hogy az a kislány egyszer majd felnőtt korában megtalált titeket és jól a fejetekhez vágja, ami emiatt történni fog vele. Ezzel neki ártotok a legtöbbet, annak, aki SEMMIRŐL NEM TEHET, és ő fogja megszívni. Gratulálok!
Ezzel nem az anyukának tesztek rosszat, hanem a gyereknek. Mit ártott nektek az a kislány?
Köszönöm válaszaitokat!
Igen,elég koszos körülmények között élnek,és az ex nem is igazán foglalkozik a kislánnyal,amióta megszülte az új párjától a kisfiút. ez a kislány a keresztanyjánál nevelkedik. Megpróbálok mégegyszer megtenni mindent azért hogy gyakran együtt legyünk a gyerekkel,hiszen az enyém is kíváncsi,mi már mondtuk neki,hogy van egy tesója. Ha nem sikerül,hát sajnálom,de megtesszük azt amit kérdeztem! Azért köszi mindenkinek!
Várok még válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!