Megengedjem a 18 éves lányomnak a manikűrt?
Szerintem nyugodtan "engedd" meg neki. Nekem nagyon vékony a saját körmöm, töredezik, minden baja van, és 18 évesen (érettségi után) csináltattam először műkörmöt. Soha nem volt semmiféle törés, örültem, hogy végre meg tud nőni. Azóta is van, közben orvosis vagyok, és soha nem volt belőle probléma, mert pici és francia, olyan, mintha saját lenne :) Sajnos egy hónapra le kellett vetetni nyári gyakorlat miatt, alig várom, hogy visszategyék (nem lett tőle baja a körmömnek, anélkül is gyenge volt :D). A műköröm nem egy végleges dolog, ráadásul tud nagyon igényes lenni. Anyukám is nagyon ellene volt, de ahogy meglátta, ő is akart, annyira megtetszett neki.
19/L
nem, itt arra próbáltak rávilágítani, hogy kicsit fura hogy egy nagykorú személynek a szülője meg akar tiltani egy ilyen nevetségesen ártalmatlan dolgot. nem arról van szó h 15 éves és qrvás vörösre akarja festeni a haját. semmi durva vagy kigivó nicns benne. ráadásul felnőtt.én 18 évesen már önfenntartó voltam pl. szüleim nincsenek, de az engem felnevelő nagynénémnek soha többet nem engedtem beleszólást az életembe az első hónaptól mikor elkötöztem és én fizettem mindent.
még azt megérteném ha te tartod el és vannak szabályaid meg elveid. de könyörgöm hát ez csak egy műköröm... annyira nevetséges már csak a kérdés is.
Az a vicces, hogy a műköröm "kihívósságán" aggodalmaskodsz, miközben egy 18 éves, aktív nemi életet élő lányról van szó.
Még ha szűz 13éves lenne, megérteném, de így...
Csak azzal van a probléma, hogy 18 éves felnőtt nő, és Te nem tudod, hogy megengedd-e neki a műkörmöt. Simán elmehetne és a megkérdezésed nélkül megcsinálhatná.
Lehet,hogy nem veszekedsz vele a rossz jegyekért és mindent megkap, de az nem állapot, hogy nem engeded önállósodni, saját döntéseket hozni és ha szeretne műkörmöt 18 évesen hát istenem legyen neki! FELNŐTT! Nem kisgyerek már, még ha a szülőnek a saját gyereke mindig gyerek marad akkor is. Ha nem hagyod önálló döntéseket hozni akkor mi lesz vele ha kikerül az életbe?nem fog már otthon lakni?vagy szerinted 30 éves koráig otthon fog lakni anyuci apuci fenekébe bújva mert mindent megkap?
Engedd egy kicsit élni az életét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!