Megengedjem a 18 éves lányomnak a manikűrt?
Mit értesz a manikűr alatt? Lakkozni akarja, vagy műkörmöshöz menni?
Gondolom nem 5 centis hegyes lila műkörmöket akar, egy normális színű, nem zavaróan hosszú, esetleg néhány strasszal díszített körömmel nincs semmi baj, főleg nem 18 évesen.
Nyugodtan engedd meg neki! :) Csak esetleg beszéld meg vele, hogy hol a határ hosszra, színre.
Egyébként nem tudom mért szidjátok. Nekem pl. anyu a nyelvpiercinget nem engedné, de más piercinget engedett, mégse érzem hogy rossz sorom lenne. Ja, a műkörömnek sem örülne, igazából mikor egyszer kérdeztem lehet-e, azt mondta nem. De ha nagyon szeretném biztos ki tudnánk egyezni, hogy ne valami rémes 5 centis valamit csináltassak. :)
Azért kíváncsi lennék, hogy a támadók többsége hány éves, vagy van-e gyereke!!!!!
Szerintem nem feltétlenül engedélyt kért, (de ezt a kérdező anyuka jobban tudja), hanem megkérdezte. Nem ugyan az. És ebből is látszik, hogy igenis megvan a bizalom, mert pont a másik oldal még meg sem kérdezné, leszarná a szülő véleményét!!!
És a nagykorú jelző a 18 év felett főleg jogilag érvényes. Főleg a mai elkényeztetett világban rohadtul nem felnőttek 18 évesen, de sokszor még 22 évesen sem! Főleg aki tovább tanul, mert ugyan úgy benne van egy iskola burkában, és a szülő eltartásában!!!!
És szerintem azért is kár így lehurrogni szerencsétlen anyukát, mert itt megkérdezte ezt a dolgot, látszik, hogy megvan benne a jó szándék.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!