Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedjem a 18 éves lányomna...

Megengedjem a 18 éves lányomnak a manikűrt?

Figyelt kérdés
Nem túl kihívó? Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 9. 13:47
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szűz, 1,5 éve van barátja.
2011. aug. 9. 14:07
 22/49 anonim ***** válasza:
88%

Mit értesz a manikűr alatt? Lakkozni akarja, vagy műkörmöshöz menni?

Gondolom nem 5 centis hegyes lila műkörmöket akar, egy normális színű, nem zavaróan hosszú, esetleg néhány strasszal díszített körömmel nincs semmi baj, főleg nem 18 évesen.

2011. aug. 9. 14:07
 23/49 anonim ***** válasza:
36%
NEM!
2011. aug. 9. 14:08
 24/49 anonim ***** válasza:
90%
A manikűr nem feltétlen műkörmöket jelent. Saját körömből is lehet csodaszép francia körmöket varázsolni és a műköröm is lehet szolid. Szerintem egy nem túl hosszú, szolid színben kifestett műköröm vagy éppen saját köröm nagyon esztétikus látvány. Ha ilyet csináltat majd a lányod, szerintem neked is tetszeni fog, és lehet, hogy te is szeretnél majd ilyen körmöket. :-)
2011. aug. 9. 14:08
 25/49 anonim válasza:
86%

Nyugodtan engedd meg neki! :) Csak esetleg beszéld meg vele, hogy hol a határ hosszra, színre.

Egyébként nem tudom mért szidjátok. Nekem pl. anyu a nyelvpiercinget nem engedné, de más piercinget engedett, mégse érzem hogy rossz sorom lenne. Ja, a műkörömnek sem örülne, igazából mikor egyszer kérdeztem lehet-e, azt mondta nem. De ha nagyon szeretném biztos ki tudnánk egyezni, hogy ne valami rémes 5 centis valamit csináltassak. :)

2011. aug. 9. 14:11
 26/49 anonim válasza:
76%
Ja, én is 18 éves lány vagyok. És egy sima francia műköröm nem kihívó, hanem csinos. :)
2011. aug. 9. 14:12
 27/49 anonim ***** válasza:
74%
Én 17 évesen már eltartottam magam a lányod valószinű 32 évesen is engedély kérő lesz.De lehet végre a sarkára áll,és nézel mint Lujza a moziba mikor hazajön a új körmeivel.
2011. aug. 9. 14:12
 28/49 anonim ***** válasza:
89%
Már írtam a témával kapcsolatban... de azért azt hadd írjam le, remélem, nem veszed sértésnek, de az nagyon nem egészséges nevelés, hogy minden pitiáner dologért engedélyt kell kérnie 18 évesen... 14-15 évesnél meg megérteném, de ezzel csak azt fogod elérni, ha továbbra is, még éveken keresztül elvárod, hogy minden lélegzetvételéről beszámoljon neked, hogy elmeneküljön, vagy hogy később titkolózzon, vagy a későbbi akármilyen kapcsolataiban is alapból alárendeltnek érezze magát... tapasztalat... az, hogy mindent megadsz neki anyagilag, az nem elég, döntési jogot is kellene neki adni...
2011. aug. 9. 14:13
 29/49 anonim ***** válasza:
80%
Mégis mi olyan vam egy manikürben, amitől félted a lányod? A körömlakk lemosható, a köröm pedig megnő ha levágják... Nem tetkót akar vagy pearcinget?! Engedd, élvezze hogy fiatal és szabad, hiszen ez nem a körmein múlik!
2011. aug. 9. 14:14
 30/49 anonim ***** válasza:
25%

Azért kíváncsi lennék, hogy a támadók többsége hány éves, vagy van-e gyereke!!!!!

Szerintem nem feltétlenül engedélyt kért, (de ezt a kérdező anyuka jobban tudja), hanem megkérdezte. Nem ugyan az. És ebből is látszik, hogy igenis megvan a bizalom, mert pont a másik oldal még meg sem kérdezné, leszarná a szülő véleményét!!!

És a nagykorú jelző a 18 év felett főleg jogilag érvényes. Főleg a mai elkényeztetett világban rohadtul nem felnőttek 18 évesen, de sokszor még 22 évesen sem! Főleg aki tovább tanul, mert ugyan úgy benne van egy iskola burkában, és a szülő eltartásában!!!!

És szerintem azért is kár így lehurrogni szerencsétlen anyukát, mert itt megkérdezte ezt a dolgot, látszik, hogy megvan benne a jó szándék.

31/N

2011. aug. 9. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!