Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedjem a 18 éves lányomna...

Megengedjem a 18 éves lányomnak a manikűrt?

Figyelt kérdés
Nem túl kihívó? Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 9. 13:47
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%
Előzőnél a pont,pont az igy nevelt lányok lezsnek késöbb áldozatok lábtörlők alárendeltek elnyomottak a párkapcsolataikban is.
2011. aug. 9. 14:14
 32/49 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg tisztázni kéne, hogy műkörömre gondolsz, vagy csak manikűrre.

De akármelyikről is van szó, egyrészt nem nagy cucc, másrészt ha 18 éves, és te még "engedsz-nem engedsz" neki dolgokat, azzal baj van.

2011. aug. 9. 14:15
 33/49 A kérdező kommentje:
Én feltettem a kérdést, azt nem kértem hogy hurrogjatok le. Igen persze majd pont az én lányomból lesz ilyen amiket felsoroltatok.. Istenem.. Nem magatokból kéne kiindulni. És különben is ha kap 2-est akkor sem üvöltök vele meg nem zárom be a szobába ezért meg sorolhatnám, Majd még a végén azt mondjátok hogy nem való nekem gyerek egy ilyen anyának...
2011. aug. 9. 14:19
 34/49 A kérdező kommentje:
Műkörmöt akar.. Állítólag nem tesz jót a körmöknek..
2011. aug. 9. 14:20
 35/49 anonim ***** válasza:
77%

Állítólag nem tesz jót a körmöknek...Állitólag.

De a 18 éves lánynak sem tesz jót ha még egy ilyen dologban sem dönhet ő egyedül,késöbb mi lesz,nagyobb dolgokban,párkapcsolat,munka stb?

2011. aug. 9. 14:30
 36/49 anonim ***** válasza:
84%
Valóban! A műköröm nem tesz jót a körmöknek, mert elvékonyítja. Nekem utána nagyon töredeztek a körmeim és ez az oka annak, hogy többet nem igazán szeretnék műkörmöket. Hisz egészséges saját körmeim vannak. Viszont egyszer próbaként nem olyan káros. De ha leszedeti ajánlom, hogy használjon sűrűn körömerősítő lakkot.
2011. aug. 9. 14:31
 37/49 A kérdező kommentje:
Nem szólok bele a párkapcsolatába sem. Még miket vágtok a fejemhez? Talán jó hogy még nem azt mondjátok hogy ütöm vágom.
2011. aug. 9. 14:33
 38/49 anonim ***** válasza:
22%
Jesszus....szegén lány!
2011. aug. 9. 14:33
 39/49 anonim ***** válasza:
67%

Én nem értem, a 18 éves lányod körmeihez mégis mi közöd van.

Tanácsot adhatsz neki, támogathatod, vagy ellenezheted a manikűrt, de milyen jogon tiltanád meg? (Más kérdés, hogy ki fizeti a manikűröst?)

2011. aug. 9. 14:52
 40/49 anonim ***** válasza:
77%

Nem ismerünk, csak abból indulunk ki, gondolom itt mindenki, ahogy fogalmaztál: "Megengedjem-e?"

Ez arra utal, hogy engedélyt kért. Biztos a legjobbat akarod a lányodnak, azt nem vonom kétségbe. De a kérdésed alapján kissé túlszabályozod a lányod.

2011. aug. 9. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!