Legyek én is szürkeegér csak azért, hogy hagyjanak békén?
Sziasztok! Az a helyzet,hogy állandóan az utcán,az iskolában beszólogatnak az iskolatársnőim. Elég nőiesen,divatosan öltözködöm,márkás ruháim vannak,mert a családom tehetős,de én ezt soha sem hangsúlyozom,nem vagyok beképzelt. Magassarkúim vannak,szolídan sminkelek.Járok kozmetikushoz és volt már műkörmöm. Most iskolát váltok,de nem miattuk,hanem,emrt tavaly nem vettek fel az iskolába ahova szerettem volna menni és idén felvettek. Az lenne a kérdésem,hogy hagyjam a "flancos" dolgaimat,és olavdjak be? Csak aza baj,hogy nehezen viselem ha valaki csinosabb nálam,tudom rossz dolog,de ez van.És akkor egy az egyben elvesztem a stílusomat is.
15L
én elhiszem h te egy szép lány vagy, meg kamasz és ezért azt gondolod h felnőtt. de 15 évesen smink meg magasssarkú?? huhh aztán ne tessék csodálkozni ha tromba felkéréseket kapsz pasiktól.
ha amugy érdekes ember vagy, akkor lehet kicsit szolidabbann is öltözni, nem? rég rossz, ha az öltözéked benned az értékes más nem.
a kamaszok ilyenek, csúfolódnak és biztosan féltékenyek is az anyagi jólétetekre, de a magassarkú akkor is gáz egy ennyi idős gyereken, mert nagyon messze van még a nőtől...
Én is hordtam magassarkú cipőt 15 évesen, divatosan öltöztem - bár nekem nem voltak márkás ruháim -, sminkeltem is, mégsem voltam buta vagy felszínes. Nem is kallódtam el, vagy hasonló, nem lettem k*va, normális állásom van, most is tanulok mellette. Nem ezen múlnak az ember képességei.
Amúgy a kérdés feltevőjének: aki ezért piszkál, az 90 %-ban nyílt vagy tudat alatti irigységből teszi, a maradék 10 % pedig azért, hogy kötekedhessen valamiért, tehát nem érdemes foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!