Elég nehéz ez most már. Szerintetek nem várhatnánk el, hogy kicsit békén hagyjanak már?
A párommal 4 éve vagyunk együtt, egy városban élünk, mindketten tömbházban (két szoba, konyha, fürdő). Neki egy öccse van, nekem egy bátyám. Az elején amikor még az elején voltunk, kisebbek voltunk, nem feküdtünk le egymással, nem volt "teher" ez a dolog...most meg már egyre inkább.
Ahogy kezdtünk "felnőni" (kikerültünk a gimiből) már fontossá vagy egyre fontosabb szerepet kapott a testiség is...Persze már lett volna igényünk is rá, de nem volt alkalom, hiszen mindkét helyen volt valaki aki állandóan nyikatolt, koslatott, benézett, beköszönt, nem volt egy nyugodt perc. Néha amikor úgy adódott két ajtónyitás között, nagy hamar "átestünk" a dolgon, de ezek sosem voltak jó élmények, sosem maradtam jó élménnyel. Aztán egyetemre kerültünk, albérletbe ()külön városba) itt volt hetente-két hetente végre alkalom arra, hogy megteremtsük azt a nyugodt légkört amit hiányoltunk. Persze egyre jobban telt az idő közben haza haza jövögetünk. Amikor itthon vagyunk én mindig bemondom az unalmast, nekem nem megy ez a "bújkálás" nekem abban semmi izgalmas nincs, inkább elmegy az egésztől a kedvem, hogy folyton azt kell nézni, hogy öcsi, anyuci vagy anyós pajti jelenik meg két perc múlva az ajtónál...és kicsit megalázónak is érzem a helyzetet, hogy két (gyakorlatilag) felnőtt embernek (21-22 év) bújkálnia kell, ha együtt akarnak lenni...
Ma este is visszautasítottam a páromat, aki szegény már próbálkozni is alig mert, mert tudja ismét nem-et fogok mondani. Most őszintén mit csináljak???
Nem arról van szó, hogy állandóan szeretnénk mint a nyulak, de bár heti egyszer mint a nyugdíjasok:) még ez sem adódik meg.
Az elköltözés jövőre esedékes, amint sikerült leállamvizsgázzak, megyek a páromhoz, de az még egy év, a szünetből meg még van 2 hónap.
Ötletek? tanácsok? vélemények?
21-L
Zár+kulcs az ajtóra!
Ha valaki megkérdi miért kell, kérdezz vissza: "szerinted?"
Egymásnál nem nagyon alszunk, nem szeretnék náluk bezavarni a házirendbe (az öcsike meg minden...) Nálunk meg emeletes ágy van, nagyon szűk, nem lenne nagy buli:)
Szünetben itthon vagyunk mindketten, csak suli időben lakunk albérletben. Jövőtől meg, ha minden jól megy akkor már egész évben...
Köszi az ötleteket. A zár sajna nem jó, mert itt azért kivernék a cirkuszt, az meg nem hiányzik:-S
Szobára meg azért nincs pénzünk minden héten.
Persze nyaralás meg minden pár napra oké, de a 3 hónap többi része? :)
Köszönöm a válaszokat!
Szia :)
Teljesen egyet értek a többiekkel.Zárat kell tenni az ajtóra,ha viszont ezt nem tudjátok megoldani,akkor ha jön valamilyen rokonotok,mondjátok meg neki,diszkréten,hogy Ti együtt vagytok,együtt véltek,és bár nagyon örültök a látogatásának,azért örülnétek ha előtte legalább 1-2 órával odaszólna,hogy most benézek hozzátok.Ha viszont ezt sem csináljátok,akkor elmehettek motelbe vagy szállodába.A szex természetes dolog,főleg két egymást szerető huszonéves között,akik már régóta együtt vannak.Ezen nincs mit szégyellni,szépen zárjátok be az ajtót,vagy mint mondtam,szóljatok nekik hogy telefonáljanak ha be akarnak nézni hozzátok,mert Nektek is van más dolgotok,mint egész nap ott ülni velük.Remélem mihamarabb sikerülni fog a költözés! :)
Sok szerencsét a továbbiakban! :)
Köszönöm az utóbbi hozzászólást is, kedves vagy!
Sajna ezek a benyitogatások olyanok, hogy pl. otthon vagyunk a párommal, mondjuk filmezünk (mást nem merünk...:P) s akkor anyukám mindenféle indokkal bejön, persze kopogás nélkül, hoz kaját, mesél kivel találkozott, mit látott a tv-ben, tehát látható olyan "ellenőrzős" okok. A páromnál kaját, üdítőt vagy bármi mást hoz az anyukája, jön teregetni, ilyen dolgok. Öcsike meg kopog, de azzal már bent is van. Az ők házuk, én nem mondhatok semmit...nálunk meg anyum javíthatatlan 16 éves korom óta ezt csinálja:-S
úúristen, 21 éves vagy, állj már a sarkadra!
mondjuk nekem nem volt tesóm, de ha anyum tudta, h aznap este nálam alszik a barátom, akkor a saját érdekében lelépett a pasijához :)
amikor anyuka dolgozik, öcsinek kell adni egy 500ast, h menjen fagyizni, lógni a haverokkal, aztán zár elfordít és mehet a szex!
vagy kölcsönkégli.
esetleg így nyáron elmehettek bringázni, aztán csak találtok valami szimpi kis eldugott részt, ahol lehet hegeszteni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!