Érv, hogy nem találkozunk, mert takarít?
Figyelt kérdés
Eléggé felkaptam a vizet, mert ma nem hívott még a barátom, küldtem egy sms-t, hogy találkozunk-e, mire az volt a válasz, hogy takarít...2009. ápr. 10. 14:45
1/8 anonim válasza:
Örülj neki! Mármint hogy ilyen rendes! :-)
Amúgy jó a kapcsolatotok? Esetleg arra gondolsz, hogy belépett vki az életébe? Kérdezz rá, de először higgadj le! Amúgy hány évesek vagytok?
2/8 anonim válasza:
Bocs, de ez tényleg lehet lerázós szöveg is akár. ha igazán szeretne látni, azt mondta volna, hogy amint végez a ganajolással, találkozzatok. engem is rázott már le az egyik szemét exem ezzel a takarítós dumával... hogy bocsííí most azért nem válaszol msn-en, mert takarít. érdekes módon még órák múlva is "takarított". dobva is lett hamarosan.
3/8 anonim válasza:
Ez bármi lehet, akár kapcsolat befejeztének jelzése, akár csak annyi, hogy tényleg ráfér a lakásra, szobára a takarítás. Ha amúgy olyan volt a hangulat, beszéde mint szokott nincs miért aggódnod.
4/8 anonim válasza:
sztem menj fel hozzá, hogy "segítesz neki tatakrítani". Ha nincs otthon, akkor leakart rázni, ha vistont otthon van, akor valószínüleg nagyon fog neked örülni.
5/8 anonim válasza:
Egyszer szerintem semmi gond. De ha rendszeresen nem hív, és ha Te keresed, kitalál valami hasonlót, az gyanús, hogy elvesztette a kapcsolat iránti lelkesedését.
6/8 tade válasza:
Szerintem nem kell haragudnod ra. Arra meg nem gondoltal, hogy o is szeretne talalkozni, csak az anyja eppen befogta tavaszi nagytakaritasra, es o annyira megharagudott, hogy csak azt a valaszt irta neked sms-ben, amit leirtal?
7/8 A kérdező kommentje:
Hát, igen, kicsit hülye kérdés, amit föltettem, mert ezer oka lehet. Nemrég kapcsolati válságunk volt (főleg neki), és noha úgy döntött, folytatni akarja, nem tudok megnyugodni, bízni. Amúgy tényleg a tipikus húsvéti nagytakarításról volt szó, amit elhalasztott mára, mert hisztérikus voltam, és mégis találkoztunk.
2009. ápr. 11. 22:01
8/8 anonim válasza:
Látod-látod! Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Persze úgy érthető, ha már 1* válságba került a kapcsolatotok. Próbálj megbízni benne és ne gyanakodj egyből! Ha szakítani akar, úgysem tudsz ellene tenni sajnos...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!