Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kirakni a...

Hogyan tudnám kirakni a házambol a 29éves munka nélküli fiamat, és barátnőjét? Véglegesen!

Figyelt kérdés
Lassan már én élek ugy a saját lakásomban,mint egy megtürt.Én fizetem a rezsit,kaját,takaritok,mosok,főzök,de már elegem van.A fiam a jogaira hivatkozik,és nem akar elmenni.
2011. aug. 7. 20:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
72%
Örülök, hogy megoldódott, remélem tartós marad és nyugodtan élhetsz. Sok sikert!
2011. aug. 9. 12:50
 42/48 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogy mire hivatkozol, de semmi joga nincsen ott lenni azok alapján, amiket leírtál.És van kényszerkijelentés is, ebben tudnak segíteni az okmányirodában.
2011. aug. 9. 12:53
 43/48 A kérdező kommentje:
Olyan jogon lakhat itt,hogy a vérszerinti fiam...:( A törvény őt védi!
2011. aug. 10. 07:16
 44/48 anonim ***** válasza:
79%
Ha megfenyegetett, akkor feljelentheted.
2011. aug. 10. 09:18
 45/48 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen jog nincsen!Félre vagy tájékoztatva!

Azért mert a fiad, semmilyen joga, vagy követelése nem lehet, amíg élsz!

2011. aug. 10. 09:45
 46/48 anonim ***** válasza:
49%
Zárd ki az örökségből ügyvéddel és akkor már nem számít a fiadnak...
2011. aug. 10. 10:33
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

a gyerek nem a szülő tükörképe. a bátyám 41 éve és se családja,se munkája. anyám tartja még mindig el,nem szeret dolgozni. anyukám meg 18 éves kora óta dolgozik,sokszor több munkahelye is volt. én is szeretem a bátyám,de én nem tartanám el.

neki semmi joga nincs. ne lásd el őket. a rezsi az oké,mert a te házad,és gondolom nem akarod h elússzon,de nem vagy köteles etetni is főleg nem a barátnőjével együtt.

muszáj bekeményítened.

2011. dec. 1. 19:48
 48/48 anonim ***** válasza:

nincs ilyen jog! max örökségnél jár a gyerekeknek anyai,apai rész. de simán kijelentheted őt,hidd el nekem. szép lenne ha pl egy albérlőt bejelentesz,azután meg nem tudnád kijelenteni. vagy a ház az ő nevén is van?

gondolom nem. keress ügyvédet,kérj távoltartást. szomorú,de mást nem tehetsz.

2011. dec. 1. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!