Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kirakni a...

Hogyan tudnám kirakni a házambol a 29éves munka nélküli fiamat, és barátnőjét? Véglegesen!

Figyelt kérdés
Lassan már én élek ugy a saját lakásomban,mint egy megtürt.Én fizetem a rezsit,kaját,takaritok,mosok,főzök,de már elegem van.A fiam a jogaira hivatkozik,és nem akar elmenni.
2011. aug. 7. 20:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
85%

keressen magának munkát.

mi az hogy 29 évesen anyucival él ..

nem akar magának külön lakást a barátnőjével..milyen ember ez? szerintem túlságosan elvolt kényesztetve kiskorában (aztán kitudja)

2011. aug. 7. 20:22
 12/48 anonim ***** válasza:
86%
Kapnak valamilyen munkanélküli támogatást? Ha igen, beszéld meg velük, hogy szálljanak be a közös költségekbe! Bár nem is tudom, mit kell ezen megbeszélni, nálunk teljesen természetes, hogy mivel van munkám, van fizetésem, beszállok a költségekbe, nem hagyom, hogy mindent a szüleim fizessenek. Pedig én 10 évvel fiatalabb vagyok, mint a fiad.
2011. aug. 7. 20:23
 13/48 anonim ***** válasza:
80%
(az előző) megszokhatta hogy mindent megkap anyuci egyetlen fia .. hogy nem kell dolgoznia anyu ugyis bevásárol .. minden az ölébe hullot és túlságosan hozzászokott.
2011. aug. 7. 20:23
 14/48 anonim ***** válasza:
80%

A fiának nincs joga akkor sem , ha esetleg öröklés miatt a lakás fele az övé, mert akkor is az anyának van haszonélvezeti joga. na jó ha esetleg a volt férjed nevére iratatta a felét akkor igen joga van a felében lakni.

ha nincs semmi a nevén vagy neked haszonélvezeted van akkor egyszerüen mikor nincsenek otthon kipakolod a cuccát aztán agyö.

egyébként én is nevelési problémára gyanakszom, de ezen már késö itt nagyon okonak lenni másoknak.

2011. aug. 7. 20:24
 15/48 anonim ***** válasza:
40%
a csaj-nak mond meg hogy segítsen mosogatni/takarítani és egyébet a ház körül. vagy csak az ő szobájukat tartsák rendben. A fiad meg mennyen el dolgozni, és fizesse mondjuk a vilanyszámlát de a többit te.
2011. aug. 7. 20:25
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs tulajdonrésze a házban, simán kirakhatod. Szerintem is eléggé durva, hogy rajtad élősködik közel 30 évesen. Akkor legalább a rezsibe és a kajába szállnának be. A csajszinak sincs melója?
2011. aug. 7. 20:25
 17/48 anonim válasza:
100%
Nincs semmilyen joga... elvileg ha betöltötte a 18-at onnan már kilehet tenni. Szerintem keressen munkát, hogy legyen pénze albérletre.
2011. aug. 7. 20:26
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

20:17

Te ismered a csaladi korulmenyeket, hogy ilyen valaszt adtal?

Nem koteles egy anya ellatni a 29 eves ffiatalembert es az elettarsat, mivel ez mar nem egy anyanak a kotelessege, mivel a ffi nem beteg, sem az elettars. Nagyon sok szulo nem tehet arrol, hogy a gyermeke, aki mar felnott szinte a szulei nyakan eloskodik, holott egy anyanak mar ebben a korban mar nyugalomra, es pihenesre lenne szuksege.

Kedves kerdezo, egy szakembert kerdezz meg, talan az Onkormanyzatnal is tudnak felvilagositast adni.

2011. aug. 7. 20:29
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a tulajdona a ház? Az egész a tied? Ha nem ,akkor van haszonélvezeted az egészre? Jogilag ettől függ.Van olyan, hogy kényszer kijelentkeztetés, ezt az önkormányzatnál tudják pontosan megmondani, hogyan működik.Ott érdeklődj.
2011. aug. 7. 20:36
 20/48 A kérdező kommentje:
Saját tulajdonu a lakásom,az exem adja alá a lovat,hogy fele az övé.Ha meghalnék,ugy lenne.DE MÉG ÉLEK!!!!Már egy éve a nyakamon él,most már a barátnője is idejött.Aki már 16éves kora ota nem él a szüleivel!Sőt,még egy kutyát is a lakásomban tartanak,holott kertes ház...Nem akarnak elmenni,sőt,még a kiscsajnak is nagy lett a szája.Sajátjukénak gondolnak mindent,a pénzt ellopják,ha véletlenül nem figyelek oda.
2011. aug. 7. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!