Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kirakni a...

Hogyan tudnám kirakni a házambol a 29éves munka nélküli fiamat, és barátnőjét? Véglegesen!

Figyelt kérdés
Lassan már én élek ugy a saját lakásomban,mint egy megtürt.Én fizetem a rezsit,kaját,takaritok,mosok,főzök,de már elegem van.A fiam a jogaira hivatkozik,és nem akar elmenni.
2011. aug. 7. 20:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
89%

Rendőri intézkedéssel bármikor kirakhatóak.

Mondd meg a fiadnak, hogy holnap 6-kor menniük kell, vagy a saját lábukon, vagy rendőri kísérettel, szóval csomagoljanak :)

2011. aug. 7. 23:19
 32/48 A kérdező kommentje:

Ma reggel majdnem megvert a kiscsaj.Hivtam rendört,de csak feljelenteni tudta,mert nem volt bejelentve.Testi sértés nem történt,és nem tehet semmit,mig vér nem folyik.Nem tudom kijelenteni a fiam,csak az ő lakcimkártyával,és aláirásával.A lány az ő beleegyegyézével lakik itt,ezért nekem kuss.Micsoda törvények vannak?????

Mindenkinek boldog életet kivánok a családjával,nekem nem sikerült..:(

2011. aug. 8. 11:15
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Hívj rendőrt!

Ha te vagy a tulaj, ki tudod jelenteni arról a lakcímről, és onnantól kezdve ki is dobhatod!

2011. aug. 8. 12:54
 34/48 A kérdező kommentje:
Csak birosági végzéssel tudom kirakni..:(Vagy bejelentkezik máshová,és akkor tud tenni valamit az önkormanyzatnál a lakcim nyilvántartos hölgy..:( Most várom,hogy elhagyja a lakást,és akkor kizárom..De ezzel még jogilag nincs rendezve semmi..(
2011. aug. 8. 13:17
 35/48 anonim ***** válasza:
83%

Zárd ki őket a francba, hívj egy lakatost, nyittasd ki a szobájukat, csomagold össze a cuccaikat, és cseréltess zárat a bejárati ajtón! Ha hazajönnek, az ablakon kidobhatod a pléjsztésönt, ha visszajönnek a holmijukért :)

Hogyha meg bármit pattognak, vagy bántanak, rendőrt hívsz, vagy feljelented őket.

2011. aug. 8. 13:45
 36/48 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez elég durva, hogy még a törvények is az ilyen élősködőket védik. Mást nem tudsz tenni, mint hogy kizárod őket. Nem vagy köteles eltartani őket, hiszen a fiad nagykorú, a barátnőjéhez meg semmi közöd. Ha meg nem az övék a ház, akkor ott lakni sincs joguk.
2011. aug. 8. 14:28
 37/48 anonim ***** válasza:
72%
Csak vigyázz, nehogy beötrje az ajtót. Szerintem képes rá.
2011. aug. 8. 18:07
 38/48 anonim ***** válasza:
72%
"betörje
2011. aug. 8. 18:07
 39/48 anonim ***** válasza:
81%

Pár előttem szólónak: Mi az,hogy "kiraknád a saját fiadat?" Meg hogy "Milyen nevelés ez?" KÖNYÖRGÖM! 29 éves! Ideje volna már a saját lábára állnia és nem az anyja nyakán élősködni,ráadásul a barátnőjével. Gondolkozzatok már egy kicsit. Ha semmi hasznuk,sőt..veszteségesek,akkor minek maradjon? Ugyanúgy a fia lesz,ha elköltözik,akkor is. Biztos megértené a srác meg a csaja.

Kérdező: Üljetek le,beszéljétek meg,hogy vagy maradnak mindketten és fizetnek,vagy nem fizetnek,de akkor nem is maradnak!

2011. aug. 9. 03:21
 40/48 A kérdező kommentje:

Elköltöztek,de bosszut,megtorlást esküdtek..Jog szerint nem rakhatom ki,nem jelentkeztethetem ki a fiamat,kivéve,ha testi sértést követ el ellenem,illetve életemre tör.Vagyis ha vér folyik.Joga van az én lakásomban élni.De most elköltöztek..Boldog vagyok,és nyugodt!

Most megprobálok 2tanut szerezni,hogy tényleg nem lakik itt,és nincs semmi ingo,ingatlan vagyontárgya..

2011. aug. 9. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!