Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kirakni a...

Hogyan tudnám kirakni a házambol a 29éves munka nélküli fiamat, és barátnőjét? Véglegesen!

Figyelt kérdés
Lassan már én élek ugy a saját lakásomban,mint egy megtürt.Én fizetem a rezsit,kaját,takaritok,mosok,főzök,de már elegem van.A fiam a jogaira hivatkozik,és nem akar elmenni.
2011. aug. 7. 20:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb de a legegyszerűbb megoldás ami Sikerül: Amikor nincsenek otthon valamiért összepakolod a cuccaik egy táskába és kirakod az ajtó elé..
2011. aug. 7. 21:19
 22/48 A kérdező kommentje:
Külön szobában laknak,és állandoan kulcsra van zárva.Ha kiteszem a cuccukat,a cigányok azonnal elvinnék..>:)))A playstationért ölni tudna.Szo szerint...
2011. aug. 7. 21:22
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
akkor ott a gyenge pont:)
2011. aug. 7. 21:24
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nyavalyogj még ahelyett, hogy eléjük állsz és azt mondanád, hogy tűnjenek a lakásodból.
2011. aug. 7. 21:25
 25/48 A kérdező kommentje:
Hm..most jutott eszembe..külön áramkörön van a szobájuk!!Megprobálok lakatot szerelni a villanyorára.
2011. aug. 7. 21:26
 26/48 A kérdező kommentje:
Már többször elmondtam szépen,csunyán,mégsem hajlandoak elmenni..:(Probáltam szépen együttélni velük,de az nem fair,hogy eltürjem a lakásomban a kutyát(nagytermetü),és csak én töltsem fel a konyhát,csak én takaritsak,mindig csak én,ők meg délig alusznak,és zabálnak az én pénzemből!Tanácsokat kérek,nem kioktatást..:(Tele vagyok adossággal,nem birom őket is eltartani.
2011. aug. 7. 21:30
 27/48 anonim ***** válasza:
87%
Nem is kell eltartani őket. Beszélj egy szakértővel, aki tud segíteni, és ki kell paterolni őket az otthonodból. Méghogy ezek mellett a pénzedet is ellopják... nem azt kérdezném, hogy milyen anya az ilyen. hanem hogy milyen gyerek az ilyen? aki a saját anyjától lop
2011. aug. 7. 21:47
 28/48 anonim ***** válasza:
89%
Dolgozol? Reggel egyél munkába menet, este mielőtt hazaérsz vacsorázz meg egy kifőzdében. Otthonra ne vásárolj. Mosóport tartsd bent, csak egy-egy kupaknyit vigyél haza, amivel kimosod a ruháidat. Netet, kábeltévét mondd le egy időre (kérd meg hogy szüneteltessék).
2011. aug. 7. 21:55
 29/48 anonim ***** válasza:
89%

Amikor nincsenek otthon én hívnék egy lakatost, kicseréltetném a zárakat, a cuccukat betenném valami dobozba, kiraknám az udvarra és felhívnám a fiút, hogy viheti a cuccait.

Nem kötelességes így eltartani, főleg ha ilyen szemtelen. Szörnyű, hogy még lop is Tőled..

Én egyetemista vagyok, de ha van egy kis félretett pénzem, akkor segítek az adós szüleimnek, nem pedig elveszem a maradékot.

2011. aug. 7. 21:56
 30/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem foglak kioktatni, de itt súlyos gondok vannak. Ellopják a pénzt, holott tudják, hogy adósságaid vannak. Megértem, hogy a gyereked, de az ilyen gyerek semmit nem érdemel. Mindenképp intézkedned kell, okmányiroda, ha megvan a jogod, hogy kitedd őket, de nem akarnak elmenni, próbáld meg kihívni a rendőrséget vagy bírói végzést szerezni. Nem egyszerű ezt egyedül végigvinni, próbáld meg a barátaid segítségét illetve véleményét is kikérni.
2011. aug. 7. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!