Aki elvaltak, mennyi ido utan hazasodtak es eltek azelott egyutt?
Mi volt a fo ok, hogy elvaltak?
Koszonom a valaszokat!
Anno... 3 év udvarlás és 10 hónap együttélés után mentem férjhez. Válóók: nem tudtam, hogy kihez megyek!
Én adtam be a válást. Esküvő napjáig dolgozott, részt vett a családi életben. Esküvő napján már nem volt munkahelye. Ezt követően csak rimánkodásra, majd később fenyegetésre volt hajlandó dolgozni menni. Ha otthon volt, akkor cipőstől a szobában feküdt, lába a dohányzóasztalon, sör a kezében. Este sokszor "elfelejtett " zuhanyozni.... na még sorolhatnám. Én meg fiatal voltam (22 éves) és rimánkodtam, fenyegettem, könyörögtem... szóval minden bevetettem. A mai eszemmel úgy vágtam volna ki, mint a macskát sz...ni.
Négy év után elváltam. Oknak elhidegülést írtam be a bírósági beadványba.
Nem teregettem ki a dolgokat.
Azóta ő újranősült és ketten járnak csapzott, zsíros hajjal vásárolni az új asszonnyal. Ha nekik jó...
Én is férhez mentem, féléves együttjárás és 3 havi együttlakás után! És csodálatos. Figyelmes, rendszerető, nagyon férfias, igényes. Van egy kisfiunk, akit imád.
Nem a házasságot "megelőző" idő számít, hanem a nyitott szem. Oda kell figyelni, mert úgy jár az ember lánya mint én: elveszteget az életéből pár évet, ha nem nézi meg jól, mit tesz.
Koszonom a valaszod!
Ha valaki meg megirna a tapasztalatait, annak nagyon orulnek :D
megismerkedésünk után kb egy fél év múlva összeköltöztünk, négy év múlva mentem férjhez hozzá, és hamarosan válni fogunk. (A történetünk 12 évvel ezelőtt kezdődött) Nincs recept hidd el. Ha megtaláltad az Igazit, tök mindegy, hogy másnap, vagy két év múlva költöztök össze.
A válás fő oka? Márcsak nekem fontos a házasságunk, ő meg megy jobbra megy balra, kever, kavar..éli az életét.
A szüleim példáját tudom neked leírni, de tanulságos.
4 év udvarlás volt, anya volt 14 mikor megismerkedtek, 18 mikor összeházasodtak (apa 23), és 10 évig voltak házasok, eskövő előtt nem éltek együtt. A válásnak több oka is volt, sokáig éltek a nagyszüleimmel egy házban, akik mindenbe beleszóltak. Aztán mikor végre 8 év után elköltöztünk, már nagyon kivoltak készülve és még akkor is jöttek a szülők, hogy mit hogy kell az új háztartásban.Senki nem merte megmondani a szülőknek, hogy lekéne állni és inkább egymást marták. Még 2 évig együtt voltak az új házban, de akkor már nem sikerült javítani a dolgokon, aztán apának lett valakije, anya rájött, szép lassan neki is lett és utána elváltak. Kb 10 év múlva volt anya új esküvője. Az 3 év együtt élés után. Apa pedig 10 éve él együtt az élettrsávan, de nem akarnek esküvőt. Remélem valami hasznosat találsz majd a válaszomban. Üdv. 22/l.
Nagyon szepen koszonom, hogy megosztottatok velem a tapaszalatokat!
Ha meg van valakinek mondandoja, szivesen fogadom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!