Vannak itt olyanok, akik az első barátjukkal/barátnőjükkel házasodtak össze?
Remélem jó kategóriába írtam. :D
Ugye mondják, hogy nem kell elsietni az ilyesmit, meg hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy elkötelezzem magamat valakihez. Meg, hogy akinek az első komoly kapcsolatából házasság lesz, az válni fog pár éven belül.
Most vagyok majdnem 18 éves, 16 és fél évesen jöttem össze az első barátommal, akit másfél éve imádok már. (Ő 19 éves.)
Beszélgettünk a jövőről, nem kérdés, hogy egymással képzeljük el az életünket.
Sokat láttam itt GYK-n is, hogy aki írja a választ az olyan 22 év felett van, és már összeházasodott az első szerelmével (akivel annyi idősen jött össze, mint most én), és már várják a babájukat.
Elsősorban a ti válaszaitokat várom, hogy hogy állta ki a kapcsolatotok az idő próbáját? :)
Remélem nekem is sikerül majd mindez.
A szüleim is így voltak:)
Anya 15 volt, apa 17, amikor megismerkedtek.
24 éve házasok.
Szia, én hozzámentem az első barátomhoz, ő pedig elvett engem, az első barátnőjét. Szerintem ez nem kor kérdése. lehet vki fiatalon is megtalálja az igazit, vki meg 40 évesen is csak megy egyiktől a másikhoz. Csak ritkább.
Szóval, 16 voltam mikor összejöttünk, ő 20, és majdnem 20 mikor összeházasodtunk, ennek már 4 éve :)
és még nem váltunk el, nincs is gyerekünk.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azt elfelejtettem írni, hogy a barátomnak is én vagyok az első barátnője.
Első: Hát igen, régen így volt, hogy nagyon hamar mentek férjhez. A mai világban már inkább 30 körül van a házasság ideje, de szerintem ez túl későn van. Addigra én már főállású férjezett anyuka szeretnék lenni. :)
Annyira nem volt ez régen. Anya 44, apa 46 éves,én 22 múltam :)
Szerintem is későn van manapság az esküvő is, gyerek is. Nagyon jó érzés, hogy anya is és apa is fiatal még. Nagymamám is 43 éves volt,amikor megszülettem és 3 dédszülőmet is ismertem, az egyik a mai napig is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!