Vannak itt olyanok, akik az első barátjukkal/barátnőjükkel házasodtak össze?
Remélem jó kategóriába írtam. :D
Ugye mondják, hogy nem kell elsietni az ilyesmit, meg hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy elkötelezzem magamat valakihez. Meg, hogy akinek az első komoly kapcsolatából házasság lesz, az válni fog pár éven belül.
Most vagyok majdnem 18 éves, 16 és fél évesen jöttem össze az első barátommal, akit másfél éve imádok már. (Ő 19 éves.)
Beszélgettünk a jövőről, nem kérdés, hogy egymással képzeljük el az életünket.
Sokat láttam itt GYK-n is, hogy aki írja a választ az olyan 22 év felett van, és már összeházasodott az első szerelmével (akivel annyi idősen jött össze, mint most én), és már várják a babájukat.
Elsősorban a ti válaszaitokat várom, hogy hogy állta ki a kapcsolatotok az idő próbáját? :)
Remélem nekem is sikerül majd mindez.
Nagymamám is így volt, 16 évesen... Aztán egy idő múlva, boldogtalanabb élete nem is lehetett volna, még az utána jövő nagy szerelmet is elmúlasztotta mivel már házas volt... K*rvára "megérte" kínlódni neki 30 évig... Persze hogy egymás nélkül nemtudjátok elképzelni a jövőt, mert szerelmesek vagytok, de 1,5 éves kapcsolatnál ez normális, de könyörgöm vannak kivételek, de ezen gondolkodni tök felesleges még szerintem, meg gyereken hogy mi lesz 40 év múla veletek. Éljetek a pillanatnak és hello szia...
24/N
Az első "szerelmem" óvodában volt, a második "szerelmem" általános iskola 2. osztályában volt. Utána összejöttem egy fiúval, 7,-es voltam. Ő 8.-os, de évvesztes, szóval majdnem 2 évvel idősebb nálam. Ugye ő elment gimibe, én is mentem utána. Ő egyetemre ment de nem jutott neki kollégium ezért albérletbe költözött, a tesójával. De a testvére elment külföldre, ezért én költöztem oda hozzá. (Akkor mentem fősulira). Akkor együtt éltünk pár évet. Aztán jött az eljegyzés, majd az esküvő. Kislányunk most volt 18 hónapos. Boldog házasságban élünk és most várom a második babát. :)
Mind a ketten hívő reformátusok vagyunk, mindig együtt jártunk templomba. Persze mióta megszületett a kislányunk felváltva járunk.
Igazából, mi nem "beleestünk" egymásba, hanem barátságból lett a szerelmünk. Nagyon sok közös van bennünk, de vannak ellentétes tulajdonságain is. Megértjük egymást. Remélem ez így is marad ;)
Az első mondatomra visszatérve nekem ő gyakorlatilag a 3. szerelmem, de úgy "igazából" az első. Neki pedig én vagyok az első.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!