Férfiak akik nem fekszenek le a feleségükkel, barátnőjükkel. Mi az oka?
Figyelt kérdés
sokat olvastam már itt is hogy a férfi nem közeledik a nő felé, és én is megtapasztaltam a már volt barátomtól. ő az óvszerre fogta a nem szexelést, de úgy gondolom hogyha kívánt volna annyira akkor felveszi a gumit. mi lehet az oka még ezeknek?2011. szept. 20. 13:29
2/18 anonim válasza:
homoszexuális,v. impotens,v. megcsal v. nem szeret.
3/18 anonim válasza:
vagy tényleg ennyire rühelli a gumit
4/18 anonim válasza:
Az óvszer igenis nyomós ok! Régen pár hónapig mi is azt használtuk, de engem irritált, sőt, sokszor allergiás tünetek is előjöttek, így bármennyire kívántam a barátnőm, óvszerrel rossz volt. De ez 2-3 hónapig volt jellemző, mivel ezen oknál fogva átállt a tablettára.
5/18 anonim válasza:
Nem szeret, megcsal, nem áll fel neki.
Egészséges pasi nem utasít vissza, főleg ha a párja vagy. Kivéve, ha máshol már jóllakott, vagy fel se áll neki, illetve te már nem tudod lázba hozni.
6/18 anonim válasza:
sztem az óvszer kamu duma. sok más védekezési módszer van, és nem csak behatolásban kell gondolkozni szexnél.
szerintem valami a lelkében nem stimmel.
fáradt,stresszes,unja,sok a vita/veszekedés,megcsal..etc
8/18 anonim válasza:
ha nem fekszik le veled akkor nem kíván vagy van egy másik nő. olyan férfivel én még nem találkoztam (akár több éves kapcsolatban sem) aki visszautasította ha közeledtem hozzá.
9/18 anonim válasza:
Még eddig ha jól számoltam 1 pasi válaszolt. Én is nőként válaszolok. Csakis az alábbi indokokra tudnám visszavezetni: stressz, impotencia, más nő, kiszeretett a nőből. Rajtam van kb. 5 kg. súlyfelesleg, engem zavar, a férjem mindig hüledezve mondogatja, hogy "nem vagy kövér" "így vagy jó nekem, ahogy vagy". Bármikor is szeretném, mindig kapható a szexre. Ma is sms-ben már dumcsiztunk erről és várjuk az estét. :)
10/18 A kérdező kommentje:
nem utasította vissza, én szakítottam mert nem volt hajlandó gumit húzni. de a kérdés amúgy általánosságba szól.
2011. szept. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!