Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy: az olaszok hogyan bánnak a feleségükkel? Főleg, ha az magyar!
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem nemzetiségfüggő, hanem személyiségfüggő..
2/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint bármilyen másik nemzetbeliek...
3/6 anonim válasza:
Velem jól bánnak! :D Nagyon odaadó férj és nagyszerű apa! :)
4/6 anonim válasza:
Változó, ahány ember, annyi szokás. Meg az már eleve valamiféle nyitottságot feltételez, ha valaki külföldi nőt vesz feleségül. Ismerni kellene azt, akihez hozzá akarsz menni, ez ilyen egyszerű. Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Mondjuk nekem biztosan nem jutna eszembe összekötni az életem olyan férfivel, akinek nem beszélem az anyanyelvét közel anyanyelvi szinten. Még azonos anyanyelv esetén sem mindig azt értjük, amit a másik valóban mondani akar, illetve nem mindig sikerül úgy kifejezni az érzéseinket, ahogyan szeretnénk, idegennyelven meg pláne folyamatos kompromisszumot köt az ember a valódi gondolatai és a szókincse között.
5/6 anonim válasza:
Egyk barátnőm egy olasz sráchoz ment férjhez, 3 éve. Ott is, és itt Mo-on is volt esküvó.
Már szeretne gyereket, de nem lehet, mert a férje még nem akar. Bnőm mos, főz, takarít, dolgozik, diplomás nő, de a férje egy szalmaszálat sem tesz keresztbe, csak a TV előtt ül. Ott a teljes kiszolgálást várják el.
Amúgy egy helyes, kedves férfinek néz ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Én mondjuk azt hallottam, hogy soha nem fogok egy szintre kerülni Vele, mert ott máshogyan fogják fel a dolgokat, meg az anyjuk véleménye mindenkiénél fontosabb, és ahogy nekem mondták, feleségként majdhogynem rabszolgasorsom lesz...aztán nem tudom, majd eldől, mert egyébként Ő nagyon kedves és még távkapcsolatban is igyekszik a tenyerén hordozni. Nem is beszélve a közelgő eljegyzésről :)
2010. dec. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!