Hogyan van ez? A gyerekek, fiatal felnőttek (18-20 év) jó részének anyja egy idióta, idegbeteg, bolond?
Hidd el kedves kérdező, van, hogy ez sem segít!
Én pl. kisebb koromban foggal-körömmel védtem anyámat akkor is, amikor megvert vagy mások rosszat mondtak róla. Nem így vélekedtem róla ahogy most és nem akartam elhinni, hogy ő rossz és önző ember.
De tudod van egy határ. Érettebb fejjel rájöttem, hogy egyáltalán nem normális, amit művel.
tini koromban nekem is volt elég harcom anyummal, de valahogy sosem jött a számra efféle gyalázkodás.
elég korán felfogtam anyum értem él, dolgozik, küzd, h jó életem legyen. ezért mindig hálás leszek, és képtelen lennék bármi rosszat mondani rá, hiszen féltett, szeretett, felnevelt.
persze, tegyük hozzá, hogy elég megértő és fiatalos anyukám van :) nem pattogott, amikor kirepültem, nem bírálta minden egyes döntésemet. mi több, idővel rájött, h nem mindig érdemes megfogadni a tanácsait, hanem épp az ellenkezőjét. az idő engem igazolt :)
Kifejezetten örülnek neki, ha mär vegleg kirepülnenek. Ha nem hoznäk haza a szennyesüket, hogy mossam-vasaljam, ha megtanulnäk beosztani a penzüket, es nem nekem kellene a honuk alä nyulni es felemelni öket...
Egyikük se akarja felfogni, hogy FELNÖTTEK, es a nagykorusäg nemcsak a bulizäsra vonatkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!