Elhiszitek, hogy testvérek vagyunk?
Van egy kis húgom,de abszolút nem hasonlítunk egymásra pedig az édes testvérem!
Ő 9 én meg 14..Lehet,hogy hülyén hangzik,
de féltékeny vagyok rá,mert sokkal szebb és pont
az ellentétem!Úgy érzem,hogy vele mindenki sokkal többet foglalkozik mert sokkal szebb,meg teljesen más mint én,
és jobban hasonlít anyára,mert én inkább az apámra ütöttem!
És lenéznek azért mert nem hasonlítunk egymásra!
Én: [link]
Ő: [link]
(nem túl jó kép,de mind1 rosszul sikerül)
Amikor a barátnőm látta,megkérdezte,hogy "cigány a húgod?"
Én meg mondom:"nem miért lenne az?"
És tisztára lenézett miatta,hogy ő sötétbőrű!
Aki meg őt kedveli,hogy "milyen aranyos" az meg engem utál,hogy én meg egy hülye szőke vagyok és nem is hasonlítok rá!
Egy csaj egyszer megkérdezte miért nem tudok olyan cuki lenni mint ő!
Gyerekesen hangzik ez az egész,de még ezt érzem.
Amúgy kreol bőrű az egész család én meg hülyén érzem magam köztük,olyan fakóként.Így kilógok a sorból,
és olyan mintha nem is szeretnének :S:S:S
Aki nem látja az azonosságot, az szerintem próbálja meg így nézni:
Letakarni az arcok felső részét (hajtól a szemig, azt is), így egyértelmű, hogy a száj, a száj körüli és az orr és áll vonások is egyformák.
Utána az egészet nézni:
A szemet smink nélkül elképzelni, a frizut pedig egyformára. A hugi picit duci, azt is "el lehet venni.
A fejforma is egyforma.
Nekem úgy tűnik, hogy amikor konkrétan rosszat mondasz, rossz élményt, "hallomást" akkor nem a szűk családi körödre utalsz egyszer sem, és egy-egy élményre utalsz.
Tipikusan valami fiatal éretlen emberre. Olyanokra, akiknek alkalmi véleménye egyáltalán nem számítana, ha a közvetlen családod szeretetét éreznéd.
Amikor meg a családodról kérdezlek nincs igazi válasz, mintha itt lenne egy űr, egy bizonytalanság.
De a szeretetnek aputól, anyutól, és ha még valaki, akkor a húgodtól kellene, hogy eredjen.
Nem szeretsz velük erről beszélni.
Jobbat nem tudok viszont, talán nekik is gyakorolni kellene az erről való beszélgetést.
Ha más nem rákérdezni náluk: te és te butának tartotok, csúnyának tartotok ? Te és te mit nem szerettek bennem? Te és te mit kedveltek bennem? !! ..
Jó lenne bármiről megtudnod az ő véleményüket is, hogy eltűnjön ez az űr.
Tudod mit? Tegyük fel, hogy tényleg vannak szokásaid amit nem szeretnek benned. Legrosszabb esetben tudod, hogy min kell javíts és máris haladsz..
Egyszerűen nem tartom valószínűnek, hogy 2 szülő kinézete miatt ne szeresse a gyerekét.
A legjobb lenne velük rendet tenni (mit szeretnél, mivel bántanak meg ők, mivel bántanak meg mások), ha semmi más nincs akkor barátok közt lenni minél többet, de kár lenne kihagyni a szüleidet.
Nagyon fiatal vagy van időd, nem kell 1 nap alatt varázslatot tenned, sem várnod. De előbb kezded, előbb végzel. Képzeld el, hogy beszélgetéssel megváltoztatsz valamit egy hónap alatt, talán mindent egy év alatt, bőven megéri, még lassan is.
Szerintem ki kell fejezned a bizonytalanságodat és a vágyaidat pontosan annál inkább, minél inkább figyelmetlen környezetben élsz.
Köszi a válaszokat :D Mindenki válaszát hasznosnak találtam,
úgyhogy megy a kis zöld kezecske :)) Kivétel annak,aki megvádolt,hogy hazudok :S
Ja és persze megfogadom a jó tanácsokat is :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!