Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiszitek, hogy testvérek...

Elhiszitek, hogy testvérek vagyunk?

Figyelt kérdés

Van egy kis húgom,de abszolút nem hasonlítunk egymásra pedig az édes testvérem!

Ő 9 én meg 14..Lehet,hogy hülyén hangzik,

de féltékeny vagyok rá,mert sokkal szebb és pont

az ellentétem!Úgy érzem,hogy vele mindenki sokkal többet foglalkozik mert sokkal szebb,meg teljesen más mint én,

és jobban hasonlít anyára,mert én inkább az apámra ütöttem!

És lenéznek azért mert nem hasonlítunk egymásra!

Én: [link]

Ő: [link]

[link]

(nem túl jó kép,de mind1 rosszul sikerül)

Amikor a barátnőm látta,megkérdezte,hogy "cigány a húgod?"

Én meg mondom:"nem miért lenne az?"

És tisztára lenézett miatta,hogy ő sötétbőrű!

Aki meg őt kedveli,hogy "milyen aranyos" az meg engem utál,hogy én meg egy hülye szőke vagyok és nem is hasonlítok rá!

Egy csaj egyszer megkérdezte miért nem tudok olyan cuki lenni mint ő!

Gyerekesen hangzik ez az egész,de még ezt érzem.

Amúgy kreol bőrű az egész család én meg hülyén érzem magam köztük,olyan fakóként.Így kilógok a sorból,

és olyan mintha nem is szeretnének :S:S:S

2011. aug. 4. 00:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
53%
gyönyörű vagy *-*
2011. aug. 4. 00:50
 12/38 A kérdező kommentje:
Hu szerintem ha ő annyi idős lesz mint én biztos gyönyörűszép lesz :D:D
2011. aug. 4. 00:50
 13/38 anonim ***** válasza:
9%

ez tuti, hogy kamu kérdés! :D

azért tette ki ide a két fotót, hogy röhögjünk a különbségen! mert pont fordítva igaz.

az a kiscsaj - nem hiszem, hogy a húgod - a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető szépnek, te viszont (ha te vagy a képen) tökéletes szépség vagy, gyönyörű.

2011. aug. 4. 00:51
 14/38 anonim ***** válasza:
52%
szerintem is kb. ez volt a lényeg, hogy fényezzük, és bókoljunk...:D
2011. aug. 4. 00:52
 15/38 A kérdező kommentje:

Nagyot tévedtek!!! :(

Halálosan komoly a kérdés!

2011. aug. 4. 00:54
 16/38 anonim ***** válasza:
te sokkal szebb vagy :D ne gondold hogy fordítva..amm nálunk is úgy van hogy hugom anyámra hasonlít ..sokkal csinosabb sztem 40 kg val éli le az életét ..de sose lesz 4 es matekból..én meg mint matek zseni aki az apjára ütött tiszta hízékony vagyok szall nagyon vigyáznom kell mit eszek ..de a hugom nyomába se érek ...de legalább én azt jól örököltem amin nem lehet változtatni:D és szerintem nem néz ki cigánynak a hugod... a pasim is iylen színű ...és elég rasszista :D szall nem hiszem hogy az :D e légy elkeseredve ..én irigylem a szép szőke hajad :D:D
 17/38 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is csak azt akarta, hogy a s€ggét nyaljuk.
 18/38 A kérdező kommentje:

Szerintem szép!És tényleg a húgom!

Mi annyira nem hihető ebben???

2011. aug. 4. 00:55
 19/38 anonim ***** válasza:
Hello! Egyet értek az első válaszolóval, a szátok, az orrotok tök egyforma, és talán még az arcformátok is hasonlít! Látom a te hajad festve van, meg valóban a bőröd világosabb. Tök jó csaj vagy! (Írj privát üzenetet!)Emiatt nem kell aggódni, ezek alapján biztosan ugyanazok a szüleitek. És valószínüleg azért érzed azt, h vele többet foglalkoznak, mert ő a fiatalabb/kisebb. Ha már nagyobb lesz, akkor talán ez is megszűnik! Az unokatestvérem férje, lánya is kreol bőrű, mégse c_gány!
2011. aug. 4. 00:55
 20/38 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:54

ha nem tetszik a kérdés minek válaszolsz??

2011. aug. 4. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!